Ortlieb, Ultimate Six Free [5L]

Mange av dere har ventet på dette: Ultimate Six PVC-fri styreveske er nå tilgjengelig med et gjennomsiktig klaffrom som lar deg holde kontakten mens du er på tur.

Les merShow less
kr 930.00
Merke:
Beskrivelse

Ultimate Six Free er en styreveske med god plass og uten PVC. Det gjennomsiktige klaffrommet, som tilbyr 22 x 10 cm oppbevaringsplass, er et ideelt sted for smarttelefonen, GPS-enheten eller kartet. Du kan enkelt betjene dine mobile enheter når som helst gjennom det gjennomsiktige, vanntette dekselet, noe som gir deg en avgjørende fordel når det gjelder uavbrutt navigering.

Det vanntette presenningsmaterialet laget av polyuretanbelagt polyesterstoff holder viktige, raskt tilgjengelige gjenstander beskyttet og tørre uansett vær. Låseklaffen har et magnetisk trykk som enkelt kan betjenes med en hånd. Takket være det avtakbare skulderbeltet kan du forvandle styretasken til en skulderveske når du når målet. Høyre styrfeste gjør at du enkelt kan feste Ultimate Six Free til sykkelen eller e-sykkelstyret.

+4 forskjellige monteringssett tilgjengelig for styret

+ flat adapterplate

+ formstabil veske

+ innerlomme med glidelås med karabinkrok

+ ventilasjonsspalter i klaffen hindrer enhetens overoppheting

+ reflektor laget av 3M Scotchlite reflekterende materiale

+ maksimal nyttelast: 5 kg

HUSK MOUNTING SET!

Tidligere har Ultimate six kommet med styrefeste, dette kjøpes nå separat.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,999.00
Back-Roller Classic er solide og pålitelige sykkelvesker med god plass som funker like godt til hverdag som på langtur. Med slitesterkt og vanntett (IP64) stoff, holdes veskenes innhold tørt i ruskevær.
kr 1,150.00
Den vanntette Ultimate Six Plus-styreposen er det perfekte stedet å oppbevare lommeboken og andre verdisaker på en sikker måte mens du holder dem klar når du trenger dem. + Maksimal nyttelast: 5 kg + Innvendig lomme...
kr 999.00
Denne 100% vanntette reiseposen har alle fordelene med en brukervennlig tørrpose: den fleksible og variable innpakningsvolumet tilpasser seg alle situasjoner og tar alt utstyret til reise og sport. Rullelukkingen med...
kr 1,790.00
Den kompakte størrelsen på Sport-Packer Classic gjør den til den perfekte veske for korte turer, som fremre veske med ekstra lagringsplass for lowrider eller for barnesykler. Enkel montering og fjerning fra stativet...
Sist vist
kr 930.00
Mange av dere har ventet på dette: Ultimate Six PVC-fri styreveske er nå tilgjengelig med et gjennomsiktig klaffrom som lar deg holde kontakten mens du er på tur.

Meny