Bedriftstilbud på elsykkel fra Elsykkelbutikken

Vi i Elsykkelbutikken løser transportbehovet til og fra jobb for veldig mange. Enkelte bedrifter trenger elsykkel i virksomheten. Om du sykler i jobb eller til jobb, dette kan vi oss på. Enkelte bedrifter har inngått samarbeid med oss for rimeligere priser på produkter og tettere serviceoppfølging. Felles for våre samarbeid er at ingen er like og det er alltid noen unike utfordringer som må overkommes.

For eksempel leverte vi våren 2019 51 elsykler til de ansatte ved Nidar i Trondheim.

Ta kontakt med oss for mer informasjon rundt slike avtaler. Noen av våre fordeler og muligheter:

  • 5 år garanti på motor og batteri på utvalgte produkter
  • Oppmøte på bedrift for utførelse av service. Service kan faktureres sykkelens eier direkte
  • Lavere priser
  • Hjelp til utregning av miljøregnskap ved å ta i bruk elsykkel som transportmiddel
  • Vi kan ta på oss mesteparten av administreringen i forbindelse med et slikt tilbud - det kan raskt bli en del arbeid i forbindelse med større bedrifter
  • 24h mobilitetsgaranti

Ta kontakt med oss på epost: kontakt@elsykkelbutikken.no, fortell litt om deres behov, antall ansatte og nåværende transportsituasjon.

Vi har servicepunkt for bedrift i Trondheim og Oslo. Antallet servicepunkt tilknyttet Elsykkelbutikken øker.

Absolutt minimumsantall for å få bedriftstilbud er 4 stk elsykler. Gode priser fordrer 12 bestillinger eller flere. Minimumsantall for service med oppmøte er 10 stk, men vurderes på individuell basis.

Finansiering

Vi hjelper deg søke finansiering til din bedrift. Prosessen er enkel og du kan lease elsykkelen i opptil 5 år. Servicekostnader kan inngå i leasingprisen. Ta kontakt så hjelper vi med dette.

Offentlig sektor?

Vi har en pakke for kjøp av 4 stk elsykler av topp kvalitet, med 2 års service inkludert, til under grensen for offentlige anskaffelser (kr 100 000). Som en gulrot får alle ansatte som vil ha sin egen elsykkel tilbud om samme pris som gis i tilbudet.

Momsen får du tilbake!

Skatteetaten har i en prinsipputtalelse fastsatt at innkjøp av elsykkel gir rett til fradrag av merverdiavgift (dette ulikt vanlig sykkel). Les den fulle prinsipputtalelsen her.

Meny