Ortlieb, Office-Bag High Vis QL2.1 [20L]

Høy sikt på veien er viktig for å sikre at du blir trygt sett. ORTLIEB tilbyr svært reflekterende løsninger innen vanntette sykkelvesker: High Visibility Line!

Les merShow less
kr 2,300.00
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Høy sikt på veien er viktig for å sikre at du blir trygt sett.

ORTLIEB tilbyr svært reflekterende løsninger innen vanntette sykkelvesker: High Visibility Line! PU-laminert Cordura-stoff i svart er vevd med reflekterende garn. I mørket gjengis hele posen til en reflektor. En nattetur er nå tryggere ettersom stoffet forbedrer synligheten din og gjør din tilstedeværelse synlig.

En elegant svart veske om dagen, og et reflekterende sikkerhetsskjold om natten! Office-vesken med høy synlighet er ideell for din tur til kontoret, og gir deg god plass til to DIN A4-mapper, skriveutstyr og andre arbeidsdagsprodukter. Vesken kommer med en behagelig skulderrem og stabile føtter.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 799.00
Skraper 3.0 er den siste oppdateringen av vår populære sykkel/skaterhjelm. I denne ACE-versjonen har du muligheten til å supplere den helt nye Skraper 3.0 Winterkit.
kr 32,990.00 kr 42,990.00
Great experience. Ta inn synet, lydene, duftene og følelsen av ethvert eventyr, uten bekymringer. CT1 er bygget for å fordype seg i turer, forsikret om at turen deres er upåklagelig pålitelig og god.
kr 1,240.00
På utkikk etter en overlegen, urban styrestang? Se den kompakte og praktiske Ultimate Six med gjennomsiktig klaffrom, nå også tilgjengelig i elegant Cordura-stoff. + 4 forskjellige monteringssett tilgjengelig + for...
kr 1,299.00
Elsket av kvinner og menn, unge og gamle. Urban-I3.0 er en perfekt utstyrt urban sykkelhjelm med mange praktiske detaljer. De praktiske funksjonene og det gjennomtenkte konseptet gjør Urban-I3.0 til en av de mest...
kr 1,190.00
Ortlieb har kommet med en PVC-fri kolleksjon! Denne kompakte styrevesken holder værdisakene dine trygge og tørre. Med en magnet som holder vesken lukket, kan du enkelt åpne og lukke den. Husk å kjøp mounting set!
kr 2,150.00
Den vanntette Sport-Packer Plus laget av tøft Cordura-stoff egner seg perfekt som sidevogn foran, "liten" bakveske eller til barnesykler. QL2. + skulderstropp med trykkrok + base føtter + støv / snøpakning under...
kr 299.00
DSALT er en norskutviklet saltnøytralisator   Kommer i 1 liters sprayflaske, klar til bruk. 
Sist vist

Meny