Ortlieb, Rack-Pack Urban [31L]

Minimalistisk weekendbag med stor munn og mye oppbevaringsplass støtter deg på alle dine korte turer og daglige opplevelser. Rack-Pack Urban er en klassisk weekend- eller short-trip bag med plass nok til alt du trenger. Den store åpningen over hele posens bredde forenkler rutene for pakking og utpakking.

Les merShow less
kr 1,870.00
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Minimalistisk weekendbag med stor munn og mye oppbevaringsplass støtter deg på alle dine korte turer og daglige opplevelser

Rack-Pack Urban er en klassisk weekend- eller short-trip bag med plass nok til alt du trenger. Den store åpningen over hele posens bredde forenkler rutene for pakking og utpakking. Rullelukkingen beskytter utstyret ditt mot vann og støv, samtidig som du også kan utvide nyttelasten din i tilfelle turen blir en shoppingtur.

Rack-Pack Urban er en allsidig veske: en romslig sportsbag som følger deg til treningsstudioet etter jobb, en stilig veske som transporterer alle bøkene dine, papirvarer og utstyr mens du går på skolen, og en enkel ekstra stor veske. I tillegg til det tidløst fasjonable utseendet, er Cordura-stoffet vanntett og ekstremt slitesterk.

Rack-Pack Urban er lett å bære - enten med den polstrede, avtakbare skulderstroppen eller med de store, komfortable håndtakene som du også kan drappe over skulderen. Den ultimate weekendbag for kjennere som verdsetter bærekraft og holdbarhet!

+ To innerlommer for smarttelefoner, nøkler og andre gjenstander

+ lett å rengjøre interiør

+ vanntett, PVC-fritt, blandet Cordura-stoff med behagelige haptics

+ skulderrem med karabinkrok og mikrofiberpute

+ metallspenner, kompresjonsbelter og rullelukking muliggjør variabelt pakningsvolum

+ ideell for kombinasjon med bakruller eller sportruller på bakre stativ (unntatt City-modeller)

+ eldre Rack-Pack Urban-modeller kan kombineres ved hjelp av E227 tilkoblingssett (selges separat)

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 860.00
Denne kompakte styrevesken holder værdisakene dine trygge og tørre. Med en magnet som holder vesken lukket kan du enkelt åpne og lukke den.  Husk å kjøp Styrefeste!
kr 999.00
ORTLIEB Ultimate Six Classic er laget av slitesterkt og vanntett polyesterstoff, og er en kompakt styreveske som spiller en nøkkelrolle i utstyrsstyringsplanen til alle sykkelentusiaster. + Reflektor laget av 3M...
kr 32,990.00 kr 42,990.00
Great experience. Ta inn synet, lydene, duftene og følelsen av ethvert eventyr, uten bekymringer. CT1 er bygget for å fordype seg i turer, forsikret om at turen deres er upåklagelig pålitelig og god.
Sist vist
kr 1,870.00
Minimalistisk weekendbag med stor munn og mye oppbevaringsplass støtter deg på alle dine korte turer og daglige opplevelser. Rack-Pack Urban er en klassisk weekend- eller short-trip bag med plass nok til alt du...

Meny