Ortlieb Trunk Bag RC [12L]

Gode ​​nyheter for alle som er på utkikk etter en praktisk, vanntett pose for å transportere eiendelene sine: den velprøvde ORTLIEB “sykkelstammen” er nå tilgjengelig med borrelås! Lukkingen av Trunk-Bag RC fungerer også som et praktisk bærehåndtak.

Les merShow less
kr 1,440.00
Merke:
Beskrivelse

Den vanntette koffertvesken RC Urban kombinerer stilig eleganse med farten på farten. Takket være Top-Lock-adapteren gjøres den første installasjonen på et blunk, og under bruk er det å leke og ta av posene fra bagasjestativet barns lek på grunn av låsehåndtakene på begge sider. Top-Lock-adapteren passer til de fleste bagasjehyller og har plass til stativbredder på 60 til 140 millimeter, en rørdiameter mellom 8 og 16 millimeter.

Trunk-bag har 12 liters volum og kan bære laster opp til 10 kilo, som alle forblir tørre og beskyttede takket være rullelukkingen, som også fungerer som et håndtak når den er lukket. Vesken er derfor egnet for både små dagligvarebaner og lengre sykkelturer.

Innerlommen med nøkkelkrok sørger for orden i sekken, selv om terrenget blir litt humpete. Når du stopper, kan koffertposen enkelt og praktisk bæres av skulderstroppen. Bagasjeromsvesken RC Urban er PVC-fri og selvfølgelig laget bærekraftig i Tyskland.

+ kroker doble som poseføtter for når du trenger å legge ned vesken

+ reflekterende logo på begge sider av vesken

+ tilleggsutstyr for baklys eller reflektor

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,999.00
Elegant - Kompakt - Kraftig - lett å håndtere. Veldig sikker lås med sikkerhetsnivå 15, med smart holder til rammemontering. Dessuten utstyrt med ABUS PLUS sylinder for optimal sikkerhet. 
kr 1,189.00
Skraper 3.0 ERA er den perfekte hjelmen for hele sesongen. Denne hjelmen er den perfekte løsningen - selv i den kalde årstiden. Winterkittet gir god beskyttelse mot vind og kulde. Den unike dobbeltskall-finish...
kr 1,790.00
Den kompakte størrelsen på Sport-Packer Classic gjør den til den perfekte veske for korte turer, som fremre veske med ekstra lagringsplass for lowrider eller for barnesykler. Enkel montering og fjerning fra stativet...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 1,440.00
Gode ​​nyheter for alle som er på utkikk etter en praktisk, vanntett pose for å transportere eiendelene sine: den velprøvde ORTLIEB “sykkelstammen” er nå tilgjengelig med borrelås! Lukkingen av Trunk-Bag RC fungerer...

Meny