Ortlieb, Back-Roller City [40L] (Par)

Selv uten å være ute i det fri, gir Back-Roller City syklister større fleksibilitet. Vesken kan brukes på begge sider eller som en enkel pannier.

+ egnet for stativdiameter opptil 16m

+ 8 mm og 11 mm innlegg er inkludert

+ enkel å rengjøre

Les merShow less
kr 1,360.00
Farge
  • Sort
  • Hvit
Merke:
Beskrivelse

Selv uten å være ute i det fri, gir Back-Roller City syklister større fleksibilitet. Vesken kan brukes på begge sider eller som en enkel pannier. Svært glødende 3M Scotchlite-materialreflektorer på koffertens sider gir økt sikkerhet i trafikken. De rimelige grunnleggende kan oppgraderes med mange tilbehør. Denne modellen er utstyrt med kantbeskyttere som har spor for å feste ORTLIEB sykkelveske.

Les merShow less
Produktdetaljer

Spesifikke referanser

ean13
4013051027472
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,999.00
Back-Roller Classic er solide og pålitelige sykkelvesker med god plass som funker like godt til hverdag som på langtur. Med slitesterkt og vanntett (IP64) stoff, holdes veskenes innhold tørt i ruskevær.
kr 999.00
Nye Giant ANT+ kobles trådløst til RideControl One på din Giant elsykkel. Her får du muligheten til å lese av hastighet, batteriprosent, rekkevidde og mye mer. 
Sist vist
kr 1,360.00
Selv uten å være ute i det fri, gir Back-Roller City syklister større fleksibilitet. Vesken kan brukes på begge sider eller som en enkel pannier. + egnet for stativdiameter opptil 16m + 8 mm og 11 mm innlegg er...

Meny