Ortlieb, Commuter Insert For Panniers

Feng Shui kontra sykkelveske kaos: ikke mer rot, bange og miste tid. Uansett hva som skjer, vil du være perfekt organisert med Office Organizer - og alt viktig vil være innen rekkevidde.

+ Stabil og tippbestandig selv når den er tom

+ to sidefester for vannflasker osv.

+ flat nettlomme (ideell for en sykkellås)

+ skumpolstring på sidene og bunnen

+ ideell for bruk med alle ORTLIEB Back-Rollers, Bike-Packers og Velo-Shoppers

+ gir tilgang til den indre lommen på sykkelvesken

Les merShow less
kr 570.00
Siste varer på lager
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Hvis du bruker en ORTLIEB Back-Roller, Bike-Packer eller Velo-Shopper for turen din til jobben, kan det være lurt å vurdere fordelene med pendlerinnsatsen. Du pakker pendlerinnsatsen hjemme - med den bærbare datamaskinen, matboksen, dokumentene, vannflasken, pennene, smarttelefonen, bytte av sko osv. - og deretter setter du den bare inn i kofferten. Fordelen er at alt holder seg godt organisert, ingenting mangler mystisk og ingenting gjemmer seg i dypet av vesken din. Og slik sparer du tid og unngår de nervøse øyeblikkene av usikkerhet. Mens pendlerinnsatsen er ideell for pendlere, kan den også være en trofast følgesvenn for alle som transporterer utstyr fra hvilket som helst punkt A til hvilket som helst punkt B.

Pendlerinnsatsen er laget av lett, slitesterkt nylonstoff. Et polstret rom til din bærbare datamaskin eller nettbrett er plassert rett under håndtaket. Det er et eget penneavdeling og to rom for smarttelefonen og pengene, inkludert en integrert nøkkelring. Det store innvendige rommet gir god plass til proviant og bytte av klær.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00
Elsket av kvinner og menn, unge og gamle. Urban-I3.0 er en perfekt utstyrt urban sykkelhjelm med mange praktiske detaljer. De praktiske funksjonene og det gjennomtenkte konseptet gjør Urban-I3.0 til en av de mest...
kr 1,080.00
ORTLIEB Ultimate Six Classic er laget av slitesterkt og vanntett polyesterstoff og er en kompakt styreveske som spiller en nøkkelrolle i girstyringsplanen til alle sykkelentusiaster.
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 570.00
Feng Shui kontra sykkelveske kaos: ikke mer rot, bange og miste tid. Uansett hva som skjer, vil du være perfekt organisert med Office Organizer - og alt viktig vil være innen rekkevidde. + Stabil og tippbestandig...

Meny