Ortlieb, Up-Town Urban [17.5L]

Praktisk og robust frontveske med vanntett lokk. Et perfekt alternativ for deg om ønsker kurv, men samtidig vil ha det vanntett. 

+ komfortabelt, justerbart håndtak

+ flat adapterplate

+ reflektor laget av 3M Scotchlite reflekterende materiale

+ glidelås på innsiden

+ maksimal nyttelast: 5 kg

Les merShow less
kr 1,000.00
Farge
  • pine
Merke:
Beskrivelse

La oss være ærlige. Selv om de fleste sykkelkurver er praktiske, er de ikke spesielt fasjonable, og du kan bare bruke dem så lenge været holder fordi de ikke er vanntette. Derfor var det på høy tid for noen å gjenoppfinne sykkelkurven. ORTLIEB Up-Town Urban ble designet for alle de som foretrekker å komme seg rundt i byen på sykkel, selv om de trenger å shoppe eller løpe andre ærend, eller bare vil ha noe tilgjengelig for spontane kjøp. Vil du ri på morgenen uten å vite hva dagen har i vente for deg? Sørg for å ta med deg Up-Town.

Denne allsidige sykkelkurven er enkel å feste på styret og følger deg uten å gå på bekostning av sykkelens håndtering. Dette er fordi Up-Town Urban, med sin strømlinjeformede profil, knapt bidrar til din vindmotstand.

Dessuten beskytter den lasten din mot vind, støv og regn - for ikke å nevne alt det nysgjerrige utseendet. Og med sitt fremtredende utseende matcher det vanntette polyuretanbelagte Cordura-stoffet alle antrekk og enhver anledning.

Du kan åpne og lukke strekkdekslet uten å måtte fjerne det helt. Og med et pakningsvolum på 17,5 liter, har du god plass til alle tingene dine. Det er også en stor innerlomme med glidelås for alle tingene du vil ha rask tilgang til, for eksempel smarttelefonen, lommeboken og nøklene.

Les merShow less
Produktdetaljer

Spesifikke referanser

ean13
4013051049108
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,000.00
Den samme vanntette sykkelkurven bak UP-TOWN CITY er også tilgjengelig som UP-TOWN DESIGN, med en attraktiv bikake og blomstertrykk design som sikkert vil tiltrekke beundrende blikk. 4 forskjellige monteringssett for...
kr 1,100.00
Mange av dere har ventet på dette: Ultimate Six PVC-fri styreveske er nå tilgjengelig med et gjennomsiktig klaffrom som lar deg holde kontakten mens du er på tur.
kr 2,080.00
Laget av slitesterkt polyesterstoff og lenge kjent som en ideell pannier for lengre turer i all slags vær, er den romslige Bike Packer Classic nå tilgjengelig med QL2.1 rackmonteringssystem. + skulderstropp med...
kr 1,999.00
Back-Roller Classic er solide og pålitelige sykkelvesker med god plass som funker like godt til hverdag som på langtur. Med slitesterkt og vanntett (IP64) stoff, holdes veskenes innhold tørt i ruskevær.
kr 1,479.00
In keeping with its commitment to innovation, ORTLIEB has just introduced another PVC-free line of products made of a polyurethane-coated polyester fabric. The base fabric of the products in the Free Line is coated...
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist
kr 1,000.00
Praktisk og robust frontveske med vanntett lokk. Et perfekt alternativ for deg om ønsker kurv, men samtidig vil ha det vanntett.  + komfortabelt, justerbart håndtak + flat adapterplate + reflektor laget av 3M...

Meny