Thule Yepp 2 Maxi

Praktisk barnesete for montering på bagasjebrett.

Maksvekt 22kg.

Les merShow less
kr 1,499.00
Farge
  • Midnight Black
  • Majolica Blue
  • Aegean Blue
  • Agave
  • Alaska
Beskrivelse
Bakmontert sykkelbarnesete gir komfort og stil for hverdagsturer.
Smart og fleksibelt sykkelbarnesete for turer i det daglige

Nyt tiden på sykkelen med Thule Yepp 2 Maxi, sykkelbarnesetet med en personlighet. Designet for enkle pendler- og hverdagsturer. Dette ikoniske barnesykkelsetet har god funksjonalitet og er mer komfortabelt og fargerikt enn noen gang. Det er et mykt og støtdempende sete med tilpasset passform av fempunktssikkerhetsselen og justerbare fotstøtter som sikrer en perfekt passform i takt med at barnet ditt vokser.

Sikkert og enkelt å bruke

Thule Yepp 2 Maxi er utviklet for trygge sykkelturer, er enkel å installere og justere og har en unik fempunkts sikkerhetssele. For å være sikkert for barnet er setet grundig testet i vårt Thule Test Center og av eksterne laboratorier, så vel som under virkelige forhold for å oppfylle de strengeste internasjonale sikkerhetsstandardene.

Thule guarantee logo

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,189.00
Skraper 3.0 ERA er den perfekte hjelmen for hele sesongen. Denne hjelmen er den perfekte løsningen - selv i den kalde årstiden. Winterkittet gir god beskyttelse mot vind og kulde. Den unike dobbeltskall-finish...
kr 599.00
Denne sekken er det perfekte valget for juving, klatring eller grotting. Det er også en favorittbagasje på motorsykler. + D-ringer ved lukkingen + Håndtak og bunnløkke for å binde, låse, hale eller feste en...
kr 999.00
Nye Giant ANT+ kobles trådløst til RideControl One på din Giant elsykkel. Her får du muligheten til å lese av hastighet, batteriprosent, rekkevidde og mye mer. 
Sist vist

Meny