Hodelykt XSRY Blaster 1000

1000 lumen

4 modus

Les merShow less
kr 799.00
På lager
Merke:
Beskrivelse

Veldig kraftig og justerbar hodelykt. Denne kan du bruke på løpetur, når du skrur bil, når du står på ski, når det er strømbrudd eller når du sykler. Utvis forsiktighet ved bruk av denne på gang og sykkelvei i by, bruk den i svak eller medium modus.

I forhold til Beamer 500 så er denne pakken helt vanntett (IP 65) og har kraftigere lys, men batteriet er ikke like stort.

Lysstyrke: 1000 lumen fra Cree L2 LED

Modus: Sterkt / Medium / Svak / Blink

Zoom: Nei

Brukstid: 1,5 - 6 timer

Batteri (medfølgende): Li ion 3,7 V 2,4 Ah

Lader: Medfølger

Miljøfasthet: IP 65

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Produkt
Lys
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,010.00
Urban, klassisk, eksklusiv. ORTLIEBs Barista-styretaske samsvarer med denne beskrivelsen - og dagens livsstilssykler. RÅD: Fjern og lag skulderremmen før du sykler.
kr 570.00
Feng Shui kontra sykkelveske kaos: ikke mer rot, bange og miste tid. Uansett hva som skjer, vil du være perfekt organisert med Office Organizer - og alt viktig vil være innen rekkevidde. + Stabil og tippbestandig...
kr 799.00
Skraper 3.0 er den siste oppdateringen av vår populære sykkel/skaterhjelm. I denne ACE-versjonen har du muligheten til å supplere den helt nye Skraper 3.0 Winterkit.
kr 1,190.00
Ortlieb har kommet med en PVC-fri kolleksjon! Denne kompakte styrevesken holder værdisakene dine trygge og tørre. Med en magnet som holder vesken lukket, kan du enkelt åpne og lukke den. Husk å kjøp mounting set!
Sist vist

Meny