Elride 7000 DL

Ønsker du deg en komfortabel sykkel med rå ytelse, høy komfort og som er enkel i bruk - da er ELRIDE 7000 DL perfekt for deg. 7000 DL er hovedsakelig laget for bruk i hverdagen, men du vil bli overrasket over hvor godt den tar seg frem i terrenget.

Merket Elride er satt på sykler utviklet av oss i Elsykkelbutikken. Målsetningen vår er at du som kunde får mer sykkelglede, krone for krone, ved å velge et produkt fra Elride. Siden vi ikke har noen ledd mellom oss og produsenten kan vi kutte mellomledd og få ned produktprisen. Vi har tatt inn Elride i 3 år og har i denne tiden lært masse. I 2017 satte vi oss ved tegnebrettet og lagde Elride Prime og videreutviklet Elride 7000 DL. Et stort innkjøp sikret god pris, med Elride leverer vi topp kvalitet til en fornuftig pris!

7000 DL leveres i Medium som dekker førere mellom 160 til 185 cm. En prøvesykkel er klar i vår butikk på midten av Ladesletta, nærmere eksakt i vår butikk i Haakon VIIs gate 17, 7041 Trondheim. Kom gjerne innom på en prøvetur!

Modellen er en videreutvikling av en tidligere modell. Batteriet er flyttet fra bagasjebrettet til setestanga, demperen foran er valgt bort og istedenfor er det montert større dekk. Bremsene er oppgrader til hydrauliske skivebremser med store rotorer på 180 mm. Øvrig så er fit og finish tatt til neste nivå.

Det er nok ikke helt feil å karakterisere dette som en ulv i fåreskinn. I oppoverbakker vil denne dra fra flesteparten av andre elsykler. Krankmotoren har med sine 80 Nm massevis av kraft og er helt noe annet enn 50 Nm som lignende sykler ofte leveres med.

Bagasjebrett, lys foran og bak, støtte og skjermer er alle montert og tilpasset sykkelen. Skal du bruke sykkelen vinterstid så har vi gode nyheter til deg - her kan du montere skikkelige piggdekk som vanligvis er forbeholdt terrengsykler. Og det standard under de originale skjermene. Dette er virkelig en modell som er laget for bruk 365 dager, om det er aktuelt.

Vil du vite mer om Elride 7000 DL? Fortsett nedover på denne siden. Hvis du heller ønsker deg en mer sportslig sittestilling har vi en annen sykkel som er midt i blinken: Elride Prime.

Elride 7000 DL er perfekt for deg som skal sykle til og fra jobben. Med store dekk slukes fortauskanter og ujevnheter. Med skjermsettet holder du deg tørr, og sykkelen holder seg ren. Det er store skjermer og dekk originalt på denne modellen. Med 27.5x2.1" dekk og 65 mm skjermbredde er det plass til skikkelige piggdekk med 300-400 pigger. 

Krankmotor, toppmodellen fra Bafang i 250 W kategorien, kommer Elride 7000 DL med. Navnet er Bafang MAX-Drive (Modellserie: M400). Denne yter hele 80 Nm og det sørger for topp ytelse i oppoverbakker, eller når du trekker en sykkelvogn. 80 Nm er en helt annen verden sammenlignet med rimeligere krankmotorer som kun yter 50 Nm. Hvis du ikke tror oss er det bare å komme på en test.

Elride 7000 DL kommer i 1 rammestørrelse som passer førere mellom 160 til 185 cm. Enkelte små komponenter som stem (komponenten mellom forgaffel og styre) og sete kan byttes for å treffe ditt ønskede komfortnivå, ta kontakt eller besøk oss for slik skreddersøm.

En pen fargeskjerm viser batteristatus, kraftnivå, hastighet, gjenværende rekkevidde, kaloriene du har brukt på turen, makshastighet, snitthastighet, turtid og mer - her får du finesser som ikke finnes hos andre leverandører! Du kan også åpne en luke under displayet, og lade hva som helst med USB uttak som kan levere 500 mA - kjekt når man må ha strøm.

Bremsene er større enn på elsykler flest. Her får du 180 mm rotorer istedenfor 160 mm som kommer som standard på elsykler flest. Såklart er bremsene hydrauliske, med disse er du sikret topp bremseytelse og holdbar drift. Bare husk å bytte bremseklosser innimellom.

På girfronten har du flere alternativer. Standard er det 9 gir, levert av Shimano med Acera-kvalitet. Mot pristillegg kan girsystemet oppgraderes til 10-delt Deore eller XT kvalite fra Shimano, eller et Alfine-navgir (alle levert av Shimano). De fleste vil være godt fornøyde med standardoppsettet.

Ofte spares det inn noen kroner på felg, eiker og nav - når det er brukt mange kroner på resten av sykkelen. Det er det ikke gjort på Elride 7000 DL. Alexrims DP23, Tubeless Ready, doublewall 6061 aluminium, felg er av topp kvalitet og er klar for slangeløst oppsett om du ønsker det. Navene kommer fra Shimano med Centerlock-bremseskivefeste.

Fungerer Elride 7000 DL utenfor bybildet? Absolutt, de store dekkene gir deg godt grep. Grus og relativt tøft terreng kan forseres med denne elsykkelen. Hovedgrunnen til det er de kraftige bremsene og den gode motoren som drar deg frem. Men hovedsakelig er Elride 7000 DL laget for å være en komfortabel sykkel til hverdagsbruk. 

Trykk her for å finne Elride 7000 DL i vår nettbutikk

Er du i tvil? Kom innom og prøv sykkelen i vår butikk, så kan vi også hjelpe deg med reservasjon hvis du ønsker det!


Nylig viste produkter.

inge produkter