Tilbud på Elride Prime Urban og Offroad 

Elride Prime er en topp utstyrt elsykkel med krankmotor fra øverste hylle og komponenter av høy kvalitet. Offroad velges for ren glede i terrenget, Urban velges for de som vil bruke sykkelen i hverdagen med tøffe utfordringer. Sittestillingen er sportslig, men også komfortabel. Både nedover, bortover og oppover har du full kontroll på Elride Prime.

Merket Elride er satt på sykler utviklet av oss i Elsykkelbutikken. Målsetningen vår er at du som kunde får mer sykkelglede, krone for krone, ved å velge et produkt fra Elride. Siden vi ikke har noen ledd mellom oss og produsenten kan vi kutte mellomledd og få ned produktprisen. Vi har tatt inn Elride i 3 år og har i denne tiden lært masse. I 2017 satte vi oss ved tegnebrettet og lagde Elride Prime og videreutviklet Elride 7000 DL. Et stort innkjøp sikret god pris, men vi skulle få oss en overraskelse!

Elride Prime er nå lagervare, så lenge det varer! Selv om vinteren er her, betyr ikke det at du må parkere din nye Elride Prime. Med piggdekk tar du deg trygt frem, og de store dekkene som er installert på Prime betyr at du gjør det på raskest og mest komfortable måte. Elride Prime er laget for å bli brukt 365 dager i året. Hvis du ønsker deg litt rabatt kan du forhåndsreservere Elride Prime for levering i mars. Da sparer du penger og gir oss forutsigbarhet. Vinn-vinn for deg og oss. 

Den vanlige prisen på Elride Prime Offroad er kr 21999,- og for Elride Prime Urban er den kr 22999,-.

2 prøvesykler er klare i vår butikk på midten av Ladesletta, nærmere eksakt i vår butikk i Haakon VIIs gate 17, 7041 Trondheim. Kom gjerne innom på en prøvetur!

Prisene for reservering endres etter etterspørsel og hvor lenge det er til mottak. Venter du derfor for lenge med å reservere, kan rabatten ha blitt redusert fra nåværende verdi.

Vil du vite mer om Elride Prime? Fortsett nedover på denne siden. Hvis du heller ønsker deg en mer komfortabel og oppreist sittestilling har vi en annen sykkel som er midt i blinken: Elride 7000 DL.

Elride Prime egner seg til terrenget eller hverdagen. Urban er utstyrt med støtte, bagasjebrett, heldekkende skjermer og lys. Lysene drar såklart strømmen direkte fra det store batteriet.

Elride Prime Urban er perfekt for deg som skal sykle til og fra jobben. Med store dekk slukes fortauskanter og ujevnheter. Med skjermsettet holder du deg tørr, og sykkelen blir ikke like skitten. Det er store skjermer og dekk originalt på denne modellen. Med 27.5x2.1" dekk og 65 mm skjermbredde er det plass til skikkelige piggdekk med 300-400 pigger. 

Krankmotor, toppmodellen fra Bafang i 250 W kategorien, kommer Elride Prime med. Navnet er Bafang MAX-Drive (Modellserie: M400). Denne yter hele 80 Nm og det sørger for topp ytelse i terrenget, eller når du trekker en sykkelvogn. 80 Nm er en helt annen verden sammenlignet med rimeligere krankmotorer som kun yter 50 Nm. Hvis du ikke tror oss er det bare å komme på en test.

Elride Prime kommer i 2 rammestørrelser. Medium, som dekker 160 - 180 cm, og Large, som passer til 175 - 195 cm. Enkelte små komponenter som stem (komponenten mellom forgaffel og styre) og sete kan byttes for å treffe ditt ønskede komfortnivå, ta kontakt eller besøk oss for slik skreddersøm.

En pen fargeskjerm viser batteristatus, kraftnivå, hastighet, gjenværende rekkevidde, kaloriene du har brukt på turen, makshastighet, snitthastighet, turtid og mer - her får du finesser som ikke finnes hos andre leverandører! Du kan også åpne en luke under displayet, og lade hva som helst med USB uttak som kan levere 500 mA - kjekt når man må ha strøm.

Bremsene er større enn på elsykler flest. Her får du 180 mm rotorer istedenfor 160 mm som kommer som standard på elsykler flest. Såklart er bremsene hydrauliske, med disse er du sikret topp bremseytelse og holdbar drift. Bare husk å bytte bremseklosser innimellom.

På girfronten har du flere alternativer. Standard er det 10 gir, levert av Shimano med Deore-kvalitet. Mot pristillegg kan girsystemet oppgraderes til 10 girs XT-kvalitet eller et Alfine-navgir (alle levert av Shimano). De fleste vil være godt fornøyde med standardoppsettet.

Ofte spares det inn noen kroner på felg, eiker og nav - når det er brukt mange kroner på resten av sykkelen. Det er det ikke gjort på Elride Prime. Alexrims DP23, Tubeless Ready, doublewall 6061 aluminium, felg er av topp kvalitet og er klar for slangeløst oppsett om du ønsker det. Navene kommer fra Shimano med Centerlock-bremseskivefeste.

Fungerer Elride Prime på fjellet? Ja absolutt, den kraftige motoren drar deg frem på det som ellers ville betydd en sikker stopp, men hovedsakelig er Elride Prime laget for å være en skikkelig god hverdagssykkel som gjør turen til og fra jobb til en lek. Kom innom å prøv, hvis du ikke vil ha din Prime nå, bestill den med levering i april 2019 til en redusert pris.

Er du i tvil? Kom innom og prøv sykkelen i vår butikk, så kan vi også hjelpe deg med reservasjon hvis du ønsker det!


Nylig viste produkter.

inge produkter

Meny