Ortlieb, Recumbent-Bag [54L] (Par)

Liggende syklister er spesielt begeistret for deres aerodynamiske form. Den innovative ORTLIEB-designen viser styrkene, spesielt på utvidede turer.

Les merShow less
kr 4,020.00
Ikke på lager
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Liggende syklister er spesielt begeistret for deres aerodynamiske form. Den innovative ORTLIEB-designen viser styrkene, spesielt på utvidede turer. Det store lokket gir rask tilgang til posens innhold, og de store reflektorene sørger for sikkerhet om natten, i regn og tåke. QL2-monteringssystemet tillater enkel montering og demontering med et klikk. Den avtakbare skulderstroppen og det polstrede håndtaket garanterer komfortable transportalternativer når den tas av stativet.

Merk: På grunn av lengden, er pannierne bare egnet for liggesykler.

+ kan brukes individuelt

+ meshlomme (ikke vanntett) og elastisk snor for feste på lokket

+ avtakbart flaskehylster

+ fiksering for kart tilfelle levert (artikkel kode F14, separat tilgjengelig)

+ vesker kommer som et par (venstre og høyre koffert) med 2 skulderstropper og 1 flaskehylster

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 930.00
Mange av dere har ventet på dette: Ultimate Six PVC-fri styreveske er nå tilgjengelig med et gjennomsiktig klaffrom som lar deg holde kontakten mens du er på tur.
kr 799.00
Skraper 3.0 er den siste oppdateringen av vår populære sykkel/skaterhjelm. I denne ACE-versjonen har du muligheten til å supplere den helt nye Skraper 3.0 Winterkit.
kr 1,290.00
Praktisk og robust veske for montering på bagasjebrett med vanntett lokk. Et perfekt alternativ for deg om ønsker kurv, men samtidig vil ha det vanntett.  + komfortabelt, justerbart håndtak + reflektor laget av 3M...
kr 949.00
Tøff by-hjelm til den moderne pendler. Yadd-I setter med sitt enkle og "kantede" design en helt ny standard for sykelhjelm. Nyutviklet selvjusterende nakkespenne sørger for at Yadd-I alltid sitter perfekt på...
Sist vist

Meny