Lazer hjelm Bullet MIPS

Matt sort/hvit/rød

Les merShow less
Tilbud
kr 899.00 kr 2,899.00
Størrelse
Siste varer på lager
Merke:
Beskrivelse

Bullet MIPS er en konkurranseoptimalisert aerodynamisk landeveishjelm som muliggjør overlegen fart og akselerasjon på de raskeste turene. Den gjennomtestede halvdråpeformen gir den ønskede aerodynamikken, mens Airslide-systemet gir mulighet for tilstrekkelig ventilasjon i lange, varme klatringer.

Etter omfattende testing i vindtunnel har Bullet MIPS blitt designet som en aero landeveishjelm for den seriøse landeveissyklisten. Når frontklaffen lukkes med Airslide-systemet forbedres aerodynamikken ytterligere, men gir samtidig mulighet for strålende lufting når dette er nødvendig. Den sjokkresistente konstruksjonen med MIPS absorberer og fordeler vinklede støt effektivt for overlegen beskyttelse, samtidig som den lave vekten gjør at du knapt merker hjelmen på hodet. Hjelmen justeres ved hjelp av Advanced Turnfit-systemet som sørger for en sikker og komfortabel passform. Hjelmen er kompatibel med LifeBEAM-teknologien for måling av puls, og med Inclination Sensor som monitorer hodeposisjonen din på sykkelen.

  • Bullet MIPS sin halve dråpeform har gjennomgått omfattende vindtunneltesting, for å minimere luftmotstanden og optimalisere fartspotensialet. Airslide-åpningen kan lukkes for ytterligere aerodynamisk boost.
  • Ventilasjon åpnes manuelt. Åpne Airslide-spalten for å øke luftventilasjonen i hjelmen for de lengste og hardeste klatringene.
  • MIPS innside. MIPS-teknologien reduserer rotasjonskreftene ved å omfordele energien bort fra hodet via et lavfriksjonslag, og optimaliserer dermed beskyttelsen mot vinklede støt - den vanligste årsaken til hjerneskade ved ulykker.
  • Det avanserte Turnfit-systemet omslutter hodet på en sikker og komfortabel måte, og justering gjøres enkelt med det integrerte strammehjulet på toppen av hjelmen for optimal passform.
  • Kompatibel med LifeBEAM-teknologi for måling av hjertfrekvens uten bryststropp, samt med Lazer sin Inclination Sensor for opprettholdelse av aerodynamisk hodeposisjon.
Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 2,599.00
De største sykkelveskene i verden er også tilgjengelig i slitesterk, vanntett presenningsmateriale laget av polyester. De tilbyr samme nyttelast som Plus-versjonen. + Integrert innerlomme + skulderstropp +...
kr 899.00
Lekker og feminin sykkelveske for både arbeid og fritid. Vesken har en smal silhuett og avtagbar stropp, perfekt til å bæres på arm eller over skulder. Stilfult design, med en urban chic og god plass til alle...
Sist vist

Meny