Sykkeljakke Proviz REFLECT360 Plus dame

Bli sett!

Sykkeljakke til dame

Fantastisk synlighet

Les merShow less
kr 1,499.00
Størrelse
Merke:
Beskrivelse

Vansker med å huske refleksvest på en allerede travel morgen? Det finnes heldigvis enklere måter å bli synlig i mørket. Med Proviz sine Reflect 360-jakker er hele jakken en eneste stor refleks. I tillegg er jakken vanntett som gjør den perfekt for bruk gjennom hele året. 

I tillegg til alle fordelene med en vanlig Reflect 360-jakke, har du på 360 Plus en pustende jakke som gir en mer behagelig reise.

Refleksen er bedre enn reflekser flest og er optimalisert for å kaste lyset tilbake til kilden. Slik synes man ekstra godt for biler og andre syklister

Jakken er vanntett til 10 000 mm, som holder deg tørr i 30-60 minutter i typisk ruskevær

The Guardian: "During the day it is a rather chic grey garment while at night it transforms itself into a flashing disco jacket. It's the rarest of things - a super visible jacket that doesn't make you stand out like a sore thumb."

 • 100% reflective material (CE EN 20471 sertifisert)
 • Mange størrelser
 • Pustevne: 10,000+gm/24hr
 • Vannbestandighet: 10,000mm
 • Limte skjøter for vannbestandighet
 • Krage i fleece
 • Armer i Raglan
 • Lommer foran og bak
 • Ekstra lang bak, for sykling
 • Mesh indremateriale for økt komfort
 • Ventiler foran, under armene og på rygg
 • Justerbare stramminger på håndledd og hofte
 • Omtrentlig vekt: 400g
 • Kan maskinvaskes
 • Vanntette glidelåser

REFLECT360 Plus sykkeljakke

Materialet

Millioner av små glasskuler sørger for best mulig reflekseffekt. Materialet er både pustende (10,000gm/24t) og vanntett (10,000mm). Sømmene i jakken er teipet, for å øke vanntettheten enda mer.

Innerforet

Innsiden av jakken har en myk mesh laget av bomull som øker komforten. Meshlaget opprettholder et luftgap mellom deg og ytterlaget, slik at du slipper å ta av og på plagg for å finne riktig mengde. Hvis du er for varm, åpne en ventil eller 2. Hvis ikke så akklimatiserer det tekniske ytterlaget automatisk innside og utside av jakken.

Lommer

En stor lomme bak, en stor lomme på innsiden av brystet og 2 mindre lommer på utsiden av jakken på brystet. Åpningene til brystlommene fungerer også som ventiler for å kjøle deg ned på varme dager, eller når du trår til ekstra hardt.

Erme

Ermene er justerbare slik at du hindrer fartsvind i å blåse rett inn i jakken. Eller, du kan løsne på dem for å oppnå nettopp det.

Justerbar hoftemål

En elastikk i bunn er perfekt til å stramme jakken til din kroppsform, for optimal komfort.

Ventil under armhulen

Perfekt for varmere dager eller om du trener på vei til og fra jobb, ventiler under armene kjøler deg ned og sørger for at innsiden av jakken ikke ligner en sauna etter kort tid. 30 Cm åpning.

Skulder/rygg ventil

Selv i vinteren kan man bli ukomfortabelt klam på ryggen. Denne jakken har en ventil strategisk plassert på tvers mellom skuldrene. Ventilen slipper ut fuktig varm luft, men slipper ikke regn inn.

Parkeringsflipp for glidelåsen

Har du noen gang klemt halsen din i en litt trang glidelås? Det slipper du med denne jakken. Her er zippern trygt parkert i sin egen flipp.

Vanntette glidelåser

Djevelen ligger i detaljene. Disse glidelåsene er helt tette og av topp kvalitet. Glidelåsene har også ekstra gode snorer som er enkle å bruke, selv med vinterhansker på.

Fleecekrage

En Proviz jakke er en investering i komfort og sikkerhet. Du kan være trygg på at alle rundt deg ser deg, og denne jakken er laget for syklister som gjerne har andre krav enn tur og mosjonisten. Fleecekragen er toppen over i-en som sikrer topp komfort.

Størrelse dame XS S M L XL XXL
Norge/europa 34 36 38 40 42 44
UK 6 8 10 12 14 16
US 2 4 6 8 10 12

Les merShow less
Produktdetaljer

Dataark

Produkt
Sykkelklær
16 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny