Ortlieb, Back-Roller HighVis QL2.1 [20L] (Single)

En strålende ide for all-weather, all-weather ryttere: sykkelvesker i ORTLIEB High Visibility Line gjør det lettere for andre mennesker å se deg mens du er der ute på gatene. Dette er fordi alle poser med høy synlighet ikke bare kommer med reflekser, men er i seg selv en stor reflektor.

+ QL2.1 monteringssystem for alle sykkelstativ med rørdiameter opptil 16 mm

+ spesielle innlegg lar deg redusere størrelsen på stativkrokene til 12, 10 eller 8 mm

+ 3M Scotchlite reflektorer

+ innerlomme

Les merShow less
kr 1,720.00
Farge
  • neon-yellow reflective
  • black-reflective
Merke:
Beskrivelse

En strålende ide for all-weather, all-weather ryttere: sykkelvesker i ORTLIEB High Visibility Line gjør det lettere for andre mennesker å se deg mens du er der ute på gatene. Dette er fordi alle poser med høy synlighet ikke bare kommer med reflekser, men er i seg selv en stor reflektor. De vanntette posene er laget av et polyuretanbelagt Cordura-stoff som er vevd gjennom med et reflekterende garn med høy lysstyrke i neongult og svart. Det gir ORTLIEB High Visibility-vesker en ekstra sikkerhetsfunksjon i skumringsforhold og i mørket om natten.

Back-Roller High Visibility er den ideelle sykkelvesken for de som foretrekker bekvemmeligheten til rullelukkingssystemet. Det slitesterke, vanntette, støvtette, slitestyrke og høykvalitets stoffet sørger for optimal beskyttelse av utstyret ditt. Back-Roller er utstyrt med det sofistikerte QL2.1-systemet med selvlukkende kroker. Og bare bruk den lett avtakbare skulderstroppen til å bære sykkelvesken komfortabelt når du har kommet til destinasjonen.

Les merShow less
Produktdetaljer

Spesifikke referanser

ean13
4013051043502
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,649.00
Elegant - Kompakt - Meget Sikker. Forbedret utgave med smart og enkel holder. Dessuten utstyrt med ABUSX- PLUS sylinder for optimal sikkerhet. FG-godkjent. 
kr 1,189.00
Skraper 3.0 ERA er den perfekte hjelmen for hele sesongen. Denne hjelmen er den perfekte løsningen - selv i den kalde årstiden. Winterkittet gir god beskyttelse mot vind og kulde. Den unike dobbeltskall-finish...
kr 999.00
Nye Giant ANT+ kobles trådløst til RideControl One på din Giant elsykkel. Her får du muligheten til å lese av hastighet, batteriprosent, rekkevidde og mye mer. 
kr 1,299.00
Elsket av kvinner og menn, unge og gamle. Urban-I3.0 er en perfekt utstyrt urban sykkelhjelm med mange praktiske detaljer. De praktiske funksjonene og det gjennomtenkte konseptet gjør Urban-I3.0 til en av de mest...
kr 1,399.00
Elsket av kvinner og menn, unge og gamle. Urban-I3.0 er en perfekt utstyrt urban sykkelhjelm med mange praktiske detaljer. De praktiske funksjonene og det gjennomtenkte konseptet gjør Urban-I3.0 til en av de mest...
Sist vist

Meny