Ortlieb, Back-Roller Design (Single Bag) 20L

ORTLIEBs pålitelige Back-Roller nå med et elegant utseende! Den romslige kofferten til bagasjehyllen er nå tilgjengelig i et subtilt svart utseende og i to forskjellige designmønstre: Symmetry og Infinite. Elegant og moderne design, med funksjonaliteten til ORTLIEB classic.

+ QL2.1 monteringssystem for alle sykkelstativ med rørdiameter opptil 16 mm

+ spesielle innlegg lar deg redusere størrelsen på stativkrokene til 12, 10 eller 8 mm

Les merShow less
Fra
kr 1,000.00
Farge
  • infinite-black matt
  • Dots - Black - white
  • Dia de la reuda
  • Magnolia
  • Cycledelic II
  • Ride on
Merke:
Beskrivelse

ORTLIEBs pålitelige Back-Roller nå med et elegant og elegant utseende! Den romslige kofferten til bagasjehyllen er nå tilgjengelig i et subtilt svart utseende og i to forskjellige designmønstre: Symmetry og Infinite. Elegant og moderne design, med funksjonaliteten til ORTLIEB classic.

Takket være det praktiske bremsesystemet Quick-Lock2.1 med selvlukkende kroker, kan posene raskt og enkelt festes på nesten alle bagasjestativ. Uten verktøy, kan systemets 16 mm kroker justeres for å imøtekomme mindre rørdiametre (8, 10 og 12 mm) ved hjelp av de vedlagte innsatsene. Den nedre kroken er brukt for ekstra feste og har mykere støtteflater og skånsom mot bagasjestativet. Takket være den roterende låsekroken Quick-Lock2.1 kan systemet tilpasses praktisk talt alle bagasjestativ.

En fast innerlomme, som består av et hovedrom og en nettlomme med glidelås, sørger for orden og oversikt. Med skulderstroppen kan Back-Roller Design bæres komfortabelt som en skulderveske. Tips: Vil du ha mer orden og organisering i vesken din? Ta en titt på valgfritt tilbehør som pendlerinnsats eller pannierpakningskuber.

Back-roller Design bærekraftig laget i Tyskland.

Les merShow less
Produktdetaljer

Spesifikke referanser

ean13
4013051052566
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,399.00
Elsket av kvinner og menn, unge og gamle. Urban-I3.0 er en perfekt utstyrt urban sykkelhjelm med mange praktiske detaljer. De praktiske funksjonene og det gjennomtenkte konseptet gjør Urban-I3.0 til en av de mest...
kr 1,299.00
Elsket av kvinner og menn, unge og gamle. Urban-I3.0 er en perfekt utstyrt urban sykkelhjelm med mange praktiske detaljer. De praktiske funksjonene og det gjennomtenkte konseptet gjør Urban-I3.0 til en av de mest...
kr 1,100.00
Mange av dere har ventet på dette: Ultimate Six PVC-fri styreveske er nå tilgjengelig med et gjennomsiktig klaffrom som lar deg holde kontakten mens du er på tur.
Sist vist
Fra kr 1,000.00
ORTLIEBs pålitelige Back-Roller nå med et elegant utseende! Den romslige kofferten til bagasjehyllen er nå tilgjengelig i et subtilt svart utseende og i to forskjellige designmønstre: Symmetry og Infinite. Elegant og...

Meny