Ortlieb, Back-Roller Free QL3.1 [20L]

Back-Roller Free er basert på den stadig populære Back-Roller Classic, som har bevist seg millioner av ganger. Free-linjen bruker ikke PVC, men kompromitterer heller ikke ytelsen. Gjennom bruk av robust polyesterstoff blir den vanntette bakvesken en langvarig følgesvenn mens den opprettholder det samme tidløse presenningsutseendet. Og takket være den hermetiske rullelukkingen, reiser mat og utstyr trygt og beskyttet mot elementene.

  • reflekser på begge sider av posen
  • hjørnekantbeskyttelse
Les merShow less
kr 1,289.00
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Back-Roller Free er basert på den stadig populære Back-Roller Classic, som har bevist seg millioner av ganger. Free-linjen bruker ikke PVC, men kompromitterer heller ikke ytelsen. Gjennom bruk av robust polyesterstoff blir den vanntette bakvesken en langvarig følgesvenn mens den opprettholder det samme tidløse presenningen. Og takket være den hermetiske rullelukkingen, reiser mat og utstyr trygt og beskyttet mot elementene.

Nytt er også muligheten for en bakre koffert med Quick-Lock3 monteringssystem. Back-Roller Free QL 3.1 er utstyrt med det praktiske, selvlåsende ORTLIEB Quick-Lock3.1-systemet, som gjør at vesken kan hektes på mer praktisk og raskt enn noen gang før. En rask svivel og vesken er festet og låst i uansett hvor humpete turen blir. Festekrokene låses automatisk når de hektes inn - og låses opp automatisk når posen løftes.

Quick-Lock3.1 monteringssett er utstyrt med tre festepunkter og kan festes på ethvert standard bagasjestativ. Høyden og hellingen kan justeres individuelt. Låsingselementene på baksiden av vesken er flate og ideelle for hverdagsbruk.

En fast innerlomme, som består av et hovedrom og en nettlomme med glidelås, sørger for orden og oversikt. Matchende tilbehør som pendlerinnsats eller pakkekuber utvider funksjonaliteten til Back-Roller Free ytterligere. Med skulderstroppen kan Back-Roller Free bæres komfortabelt som en skulderveske.

Den vanntette sykkelvesken er PVC-fri og bærekraftig produsert i Tyskland.

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,220.00
Den vanntette Ultimate Six Plus-styreposen er det perfekte stedet å oppbevare lommeboken og andre verdisaker på en sikker måte mens du holder dem klar når du trenger dem. + Maksimal nyttelast: 5 kg + Innvendig lomme...
kr 1,360.00
Selv uten å være ute i det fri, gir Back-Roller City syklister større fleksibilitet. Vesken kan brukes på begge sider eller som en enkel pannier. + egnet for stativdiameter opptil 16m + 8 mm og 11 mm innlegg er...
kr 1,699.00
Back-Roller Classic er solide og pålitelige sykkelvesker med god plass som funker like godt til hverdag som på langtur. Med slitesterkt og vanntett (IP64) stoff, holdes veskenes innhold tørt i ruskevær.
kr 1,790.00
Den kompakte størrelsen på Sport-Packer Classic gjør den til den perfekte veske for korte turer, som fremre veske med ekstra lagringsplass for lowrider eller for barnesykler. Enkel montering og fjerning fra stativet...
Sist vist
kr 1,289.00
Back-Roller Free er basert på den stadig populære Back-Roller Classic, som har bevist seg millioner av ganger. Free-linjen bruker ikke PVC, men kompromitterer heller ikke ytelsen. Gjennom bruk av robust polyesterstoff...

Meny