Packing Cubes for Ortlieb Panniers

3 stk Packing Cubes til sykkelvesker for å organisere innholdet i sykkelveskene

kr 519,00
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Pakker du sykkelvesken din med å bare stappe alt nedi? Det fungerer, men det er vanskelig å hente opp akkurat det du trenger.

Når vi syklet langs Rhinen på Elride Prime Urban, sommeren 2018 - var det særlig en gang vi gjerne skulle hatt Packing Cubes. Det var sent, og sola var på vei ned. Mygg, knott og andre insekter var på sitt mest aktive. Akkurat da punkterte en av våre sykler på en kastanjenøtt. Spruten av Tubeless-veske sto ut av dekket og tettet uheldigvis ikke hullet. 

Vi stoppet og jakten etter dekkspaker og ny slange startet. For hvert minutt som gikk ble myggsvermen mer og mer pågående. Vi kom oss raskt på veien igjen, men det var ikke uten noen minutter med frenetisk leting og pakking av sykkelvesker. På vår neste sykkeltur er ihvertfall 1 av våre sykkelvesker utstyrt med Packing Cubes - og i øverste Cube ligger det dekkspaker og slange. 

Ortlieb er kjent for høy kvalitet med lang holdbarhet, og disse Packing Cubes er ikke noe unntak. Stoffet er nylon og er både robust og slitesterkt. Alle de 3 veskene har glidelås og innvendig og utvendig mesh-stoff for å holde orden på småting (som minnekort). Med Packing Cubes er det slutt på å blande rene og skitne klær - skill dem. Minimer kaos og maksimer orden med Packing Cubes. De passer perfekt i sykkelveskene fra Ortlieb som Back-Roller, Bike-Packers og Velo-shoppers.

More Information
Farge grå
Materiale nylon
Type enkel
-
DATAblad Download
Vekt 320 g 
Høyde 40 cm 
Dybde 16 cm 
VOLUM 17 L 
EAN 4013051050340
Miljø No PVC
Bredde bunn 23 cm 
Bredde topp 32 cm | 12.6 inch
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 799,00
Lekker og feminin sykkelveske for både arbeid og fritid. Vesken har en smal silhuett og avtagbar stropp, perfekt til å bæres på arm eller over skulder. Stilfult design, med en urban chic og god plass til alle...
Sist vist

Meny