Elride Cargo 3

Her er det plass til 4 barn eller 150 kg last!

LEVERES VÅR 2020

Fra
kr 29 999,00
Utsolgt
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Stor og stabil med masse plass. Elride Cargo 3 er en elektrisk transportsykkel med 2 hjul foran og 1 hjul bak. Krankmotoren er levert av Bafang og leverer 350 W og 80 Nm dreiemoment. Dette, sammen med lett giring - hjelper deg opp bratte bakker.

Batteriet er standard på 500 Wh og det holder til 40-60 km rekkevidde. Hvis du ønsker er det tilgjengelig større batteri i form av et enkelt 700 Wh batteri, doble 500 Wh batteri eller doble 700 Wh batteri.

I forhold til bildene er det noen små endringer. Nå er batteriet flyttet inn i kassen istedenfor å være montert på bagasjebrettet.

Målene på sykkelen er 220 cm lang, 91 cm bred og omtrentlig 140 cm høy. Styret er fast i kassen og kan justeres i høyden.  Bakrammen er laget i aluminium. Rammen foran er laget av stål og selve kassen er laget av vannfast, formet kryssfiner. Kassestilen kan leveres i 3 ulike alternativer: Standard, økt vannbestandighet og garantert vannbestandighet.

Standard leveres sykkelen med mekaniske skivebremser. Ønsker man bedre bremser kan de oppgraderes til hydrauliske skivebremser.

Kapell og setebelter er inkludert i prisen.

Sykkelen kan fraktes i hele Norge og det rimeligste er levering til bedriftsadresse på dagtid. Ønsker man sykkelen levert flatpakket og umontert er det også mulig.

Les mer om Elride Cargo 3 her.

Ta gjerne kontakt på 41 34 96 64 eller kontakt@elsykkelbutikken.no for veiledning og spørsmål knyttet til produktet.

Produktdetaljer

Dataark

Motortype
Krankmotor (midtmotor)
Bruksområde
Hverdag
Rekkevidde
40-60 km
Modell
Dypt innsteg
Motorprodusent
Bafang
Hjulstørrelse
27.5"
Batteriplassering
På kassen
Batteri
522 Wh
Motorstørrelse
250 W
Dreiemoment
80 Nm
Tekniske spesifikasjoner
4 andre produkter i samme kategori:
Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:
Sist vist

Meny