Elride Cargo 2

Nytt produk

Elektrisk transportsykkel med krankmotor og samlet 190 kg lastevne (100 kg fører, 90 kg i kassen foran). 

Flere detaljer

24 999 krinkl. mva.

- +

Merke: Elride

 
Mer info

Elride Cargo 2 er en elektrisk transportsykkel med kraftig krankmotor, lett aluminiumsramme og komfortabel sittestilling. Plass til 2 unger har du foran.

Totalvekten er 34 kg, så selv om den er tyngre enn en vanlig sykkel - så er dette å regne som en lettvekter i transportsykkelverden.

Det er ikke enkelt å lage en god transportsykkel for norske forhold. Det er kanskje litt av grunnen til at de ikke er så utbredt.

Skal du opp en bratt bakke, for eksempel til Byåsen, eller flytte på mye last er det en motor som fungerer: Krankmotor. På våre transportsykler mener vi dette er det eneste dugelige valget. BAFANG sin største krankmotor i 250 W kategorien er montert på ELRIDE CARGO 2. Denne yter 80 Nm. Sammen med lett giring kommer man opp hvilken som helst bakke med denne kombinasjonen.

Elride Cargo 2 kan leveres ferdig montert eller flatpakket. Vi anbefaler å få sykkelen levert ferdig montert om man ikke er kyndig på montering av sykkel.

TK bilde pakket inn

Kassen foran kan leveres i flere utførelser. Standard, økt vannbestandighet eller garantert vanntett er de 3 alternativene. For de som bruker sykkelen hovedsakelig sommer i tørt vær, så er standard utførelse mer enn dekkende. For de som ofte lar sykkelen stå ute i regn, sommer som vinter - anbefaler vi minimum "økt vannbestandighet". Det innebærer at kassen limes slik at vannbestandigheten blir mye bedre.

"Garantert vanntett" er det dyreste og beste alternativet, og overflaten blir også ripesikker. Du kan få den i hvilken farge du vil, så lenge du kan finne den i en RAL-oversikt. Skreddersydd farge koster 800,- ekstra. Standard farge på denne behandlingen er sort.

TK bilde kasse.

Skriv en omtale

Elride Cargo 2

Elektrisk transportsykkel med krankmotor og samlet 190 kg lastevne (100 kg fører, 90 kg i kassen foran). 

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(0)

Ingen kundeanmeldelser enda.

1 andre produkter i samme kategori:

Nylig viste produkter.

Meny