Elride Cargo 2

Elektrisk transportsykkel med krankmotor og samlet 190 kg lastevne (100 kg fører, 90 kg i kassen foran). 

Fra
kr 27 499,00
bremsesystem
Kassestil
Monteringsgrad
Batterivalg Cargo
Girtype Cargo
Merke:
Relaterte produkter
Beskrivelse

Smidig og kjapp med masse plass. Elride Cargo 2 er en elektrisk transportsykkel med et enkelt hjul foran og bak. Fordelen med det er at den oppfører seg som en vanlig sykkel i svinger. Rammen er laget i aluminium og selv om dette er en stor sykkel, så ender vekten på 34 kg.

Foran har du plass til 2 unger, eller opptil 90 kg last. Med en voksen totalvekt er det viktig å raskt komme opp i minimumshastigheten for å holde balansen. Det gjør man enkelt med krankmotoren fra Bafang som leverer 80 Nm kraft. Motoren reagerer på pedaltråkket, så med en gang du setter igang - så er motoren der og hjelper deg opp i fart. Giringen er relativt lett, så selv i tunge motbakker holder sykkelen et akseptabelt tempo.

Batteriet er standard på 500 Wh og det holder til 40-60 km rekkevidde. Hvis du ønsker er det tilgjengelig større batteri i form av et enkelt 700 Wh batteri, doble 500 Wh batteri eller doble 700 Wh batteri.

I forhold til bildene er det noen små endringer. Nå er batteriet flyttet til utsiden av kassen istedenfor å være montert på bagasjebrettet.

Målene på sykkelen er 262 cm lang, 67 cm bred og omtrentlig 140 cm høy. Styret kan justeres i høyden. Denne modellen går inn i en vanlig døråpning. Kassen foran er laget av vannfast, formet kryssfiner. Kassestilen kan leveres i 3 ulike alternativer: Standard, økt vannbestandighet og garantert vannbestandighet.

Standard leveres sykkelen med mekaniske skivebremser. Ønsker man bedre bremser kan de oppgraderes til hydrauliske skivebremser.

Kapell og setebelter er inkludert i prisen.

Sykkelen kan fraktes i hele Norge og det rimeligste er levering til bedriftsadresse på dagtid. Ønsker man sykkelen levert flatpakket og umontert er det også mulig.

Les mer om Elride Cargo 2 her.

Ta gjerne kontakt på 41 34 96 64 eller kontakt@elsykkelbutikken.no for veiledning og spørsmål knyttet til produktet.

Produktdetaljer
EC2

Dataark

Motortype
Krankmotor (midtmotor)
Bruksområde
Hverdag
Rekkevidde
40-80 km
Modell
Dypt innsteg
Motorprodusent
Bafang
Hjulstørrelse
27.5"
Batteriplassering
På kassen
Batteri
522 Wh
Motorstørrelse
250 W
Dreiemoment
80 Nm
4 andre produkter i samme kategori:
Sist vist

Meny