Bikefinder Tracker

Nytt produk

GSM/GPS tracker til din elsykkel

Flere detaljer

999 krinkl. mva.

På lager.

- +

 
Mer info

Bikefinder sporingsenhet til sykkel

Sikre din sykkel med en Bikefinder!

Bikefinder er en sporingsenhet som installeres i styret på din sykkel. Med en app på din smarttelefon har du hele tiden oversikt over hvor din sykkel er. I appen kan du også sikre din sykkel slik at du får varsel om den beveger seg, når den ikke skal bevege seg.

Bikefinder monteres i styret på sykkelen. Den er også fleksibel, bøyde styrer går helt fint. Designet er laget slik at du trer Bikefinderen inn i styret og strammer 2 skruer, så er den montert.

Bikefinder passer alle sykler med sitt fleksible låsesystem.

Noen kjappe spørsmål

Vanntett? Ja, vann er null problem, Bikefinder er helt vanntett.

Hvor ofte må den lades?

Standby-tiden er oppgitt til 8 uker. I appen kan du hele tiden se batteristatus på din Bikefinder, så det er lett å vite når du må lade. Har du en elsykkel fra Elride? Da er den kanskje utstyrt med USB port i displayet som kan brukes for å lade din Bikefinder. OBS: ikke lad i regnet.

Hvordan funker Bikefinder?

Bikefinder har en GPS, en bevegelsessensor og en GSM brikke. GPS finner posisjonen. Bevegelsessensoren sørger for rask respons om noen rører sykkelen og GSM brikken (integrert eSIM fra Telenor) kobler Bikefinderen til nettet.

Hvor fungerer Bikefinder?

Bikefinder fungerer i hele Europa.

Hvor mye koster Bikefinder per måned?

Et aktivt månedsabbonement må kjøpes for at Bikefinder skal virke. Prisen er 60 kr pr måned, eller noe lavere om du kjøper flere måneder i slengen. Abbonement kan kjøpes når du innstallerer Bikefinder og appen.

 
Produktdata
ProduktDeler til sykkel

30 andre produkter i samme kategori:

Nylig viste produkter.