Bikefinder Tracker

GSM/GPS tracker til din elsykkel

kr 1 199,00
På lager.
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Bikefinder sporingsenhet til sykkel

Sikre din sykkel med en Bikefinder!

Bikefinder er en sporingsenhet som installeres i styret på din sykkel. Med en app på din smarttelefon har du hele tiden oversikt over hvor din sykkel er. I appen kan du også sikre din sykkel slik at du får varsel om den beveger seg, når den ikke skal bevege seg.

Bikefinder monteres i styret på sykkelen. Den er også fleksibel, bøyde styrer går helt fint. Designet er laget slik at du trer Bikefinderen inn i styret og strammer 2 skruer, så er den montert.

Bikefinder passer alle sykler med sitt fleksible låsesystem.

Noen kjappe spørsmål

Vanntett? Ja, vann er null problem, Bikefinder er helt vanntett.

Hvor ofte må den lades?

Standby-tiden er oppgitt til 8 uker. I appen kan du hele tiden se batteristatus på din Bikefinder, så det er lett å vite når du må lade. Har du en elsykkel fra Elride? Da er den kanskje utstyrt med USB port i displayet som kan brukes for å lade din Bikefinder. OBS: ikke lad i regnet.

Hvordan funker Bikefinder?

Bikefinder har en GPS, en bevegelsessensor og en GSM brikke. GPS finner posisjonen. Bevegelsessensoren sørger for rask respons om noen rører sykkelen og GSM brikken (integrert eSIM fra Telenor) kobler Bikefinderen til nettet.

Hvor fungerer Bikefinder?

Bikefinder fungerer i hele Europa.

Hvor mye koster Bikefinder per måned?

Et aktivt månedsabbonement må kjøpes for at Bikefinder skal virke. Prisen er 60 kr pr måned, eller noe lavere om du kjøper flere måneder i slengen. Abbonement kan kjøpes når du innstallerer Bikefinder og appen.

Produktdetaljer

Dataark

Produkt
Deler til sykkel
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1 479,00
In keeping with its commitment to innovation, ORTLIEB has just introduced another PVC-free line of products made of a polyurethane-coated polyester fabric. The base fabric of the products in the Free Line is coated...
kr 1 080,00
Denne 100% vanntette reiseposen har alle fordelene med en brukervennlig tørrpose: den fleksible og variable innpakningsvolumet tilpasser seg alle situasjoner og tar alt utstyret til reise og sport. Rullelukkingen med...
kr 1 399,00
Elsket av kvinner og menn, unge og gamle. Urban-I3.0 er en perfekt utstyrt urban sykkelhjelm med mange praktiske detaljer. De praktiske funksjonene og det gjennomtenkte konseptet gjør Urban-I3.0 til en av de mest...
Sist vist

Meny