36 V 14,5 Ah 400 Wh midtmontert batteri

Nytt produk

Monteres i flaskeholder

Midt på sykkel, perfekt vektfordeling

36 V 11 Ah li-ion batteri

Lader og monteringsskinne med nøkkel er inkludert

Flere detaljer

3 995 krinkl. mva.

- +

 
Mer info

Praktisk og anvendelig midtmontert li-ion batteri med høy ytelse og sikkerhet.

De fleste herresykler og terrengsykler kan fint montere batteriet midt på sykkelen. Ikke alle sykler har plass til batteri montert midt på, ønsker du mer informasjon om dette - oppsøk info fanen. Batteriskinnen som monteres i flaskeholdefestet har et låsbart feste som sørger for at batteripakken sitter godt fast i sykkelen, og lar deg ta med batteriet inn for lading – om du ønsker det.

I denne batteripakken sitter battericeller utviklet av Samsung for elsykler. Batteriet kommer i tre forskjellige versjoner, men vekten er den samme – 3,7 kg. Mengden energi batteriet lagrer er derimot ulik. Dette batteriet har en kapasitet på 11 Ah, 400 Wh. 

Rekkevidden avhenger av mange faktorer. Vekt, stigning, temperatur, vær og dekktrykk spiller alle inn. For å gi en viss pekepinn bør du med vår 250-watt krankmotor og dette batteriet nå 40-55 km på vanlige veier. Ved bestigninger av større bakker eller kjøring i mark og terreng synker rekkevidden til rundt 30 km.

Fordeler med dette batteriet:

  • Enkelt bærehåndtak for å ta med seg batteriet
  • Robust vanntett ytre holder norsk vær og vind ute
  • Batteriet passer alle våre motorsett
  • Ikke-properitær kontakt - her er du ikke låst til en leverandør

En 2A lader er inkludert! Laderen puttes i en vanlig stikkontakt og lader et tomt batteri på 4-8 timer. En ekstra lader kan kjøpes i tillegg.

 
Produktdata
ProduktBatteri
Rekkevidde40-80 km
Vekt3,7 kg
Batteri400 Wh

4 andre produkter i samme kategori: