Elride Prime Urban forhåndsregistrering levering - april 2020

Nytt produk

80 Nm krankmotor, 470 Wh batteri, fullt utstyrt!

Farge: Minty Breeze /Sort metallic (Første bilde er illustrasjon av 2020 farge)

RESERVER NÅ, LEVERES APRIL 2020

Forhåndssalget slutter den 23. desember 2019

Les mer om SAMLETEST - Elsykkel 2019 her. 

Flere detaljer

Tidsbegrenset tilbud

19 999 krinkl. mva.

22 999 krinkl. mva.

Levering februar 2020

- +

Merke: Elride

 
Mer info

På grunn av ekstremt stor etterspørsel i sommer er lagrene nå dessverre helt tomme for Elride Prime Urban, men fortvil ikke. Vi setter nå igang vår høstkampanje hvor du kan få 3000 kr i avslag ved forhåndsreservering til april 2020. 

Tilbudet forutsetter 2000 kr i forhåndsbetaling for å bekrefte ordre. Resterende betaling skjer ved overlevering av sykkelen. 

For å reservere bruker du nettbutikken vår.

  1. Legg produktet i handlekurven
  2. Fyll inn dine kundedata
  3. Velg fraktmetode (sykkelen kan hentes i butikk eller sendes)
  4. Velg "Betal i butikk når varen leveres"
  5. Trykk den grønne "bekreft" knappen
  6. Vi sender ut faktura på forhåndsbetaling på epost.

Produktinfo

Kraftig krankmotor med hele 80 Nm moment, sittestilling som innbyr til kontroll og fremmer kjøreegenskapene. Elride Prime egner seg til terrenget eller hverdagen. Med URBAN får du fullt utstyr som inkluderer sidestøtte, bagasjebrett, skjermer og lys. Lysene drar såklart strømmen direkte fra det store batteriet.

Ikke bli fristet av rimeligere tilbud som ikke har samme kraften på krankmotoren. 50 Nm blir en annen verden enn en sykkel som dette som har 80 Nm. Denne motoren er i toppsjiktet av ytelse - kom innom oss å prøv, så får du oppleve det selv.

PRIME kommer i 2 rammestørrelser.

Small/Medium: 160 til 180 cm
Medium/Large: 175 til 195 cm

Elride Prime Urban er perfekt for deg som skal sykle til og fra jobben. Med store dekk slukes fortauskanter og ujevnheter. Med skjermsettet holder du deg tørr, og sykkelen blir ikke like skitten. Det er store skjermer og dekk originalt på denne modellen. Med 27.5x2.1" dekk og 65 mm skjermbredde er det plass til skikkelige piggdekk med 300-400 pigger. 

Elride Prime Urban er med andre ord utviklet for å brukes 365 dager i Trondheim.

En pen fargeskjerm viser batteristatus, kraftnivå, hastighet, gjenværende rekkevidde, kaloriene du har brukt på turen, makshastighet, snitthastighet, turtid og mer - her får du finesser som ikke finnes hos andre leverandører! Du kan også åpne en luke under displayet, og lade hva som helst med USB-uttak som kan levere 500 mA - kjekt når man må ha strøm.

Bremsene er større en på elsykler flest. Her får du 180 mm rotorer istedenfor 160 mm som kommer som standard på sykler flest. Hydrauliske bremser stopper sykkelen effektivt og sikrer enkel og holdbar drift. Bare husk å bytte bremseklosser med jevne mellomrom.

Ofte spares det inn noen kroner på felg, eiker og nav - når det er brukt mange kroner på resten av sykkelen. Det har ikke Elride gjort. Alexrims DP23 felg kommer "Tubeless ready" med doublewall-profil i 6061 aluminium. Navene kommer fra Shimano med "Centerlock" bremseskiveinnfestning.

 
Produktdata
MotortypeKrankmotor (midtmotor)
BruksområdeHverdag
Rekkevidde50-100 km
ModellLavt innsteg
MotorprodusentBafang
Hjulstørrelse27.5"
BatteriplasseringPå underrøret
Batteri470 Wh
Motorstørrelse250 W
Dreiemoment80 Nm

Tilbehør

30 andre produkter i samme kategori:

Nylig viste produkter.