Salg
Spar 3 500 kr

Elride Prime Offroad forhåndsregistrering levering-april-19

Nytt produk

Reserver og få en lavere pris!

Tøff Hardtail, 80 Nm krankmotor, 470 Wh

Flere detaljer

Tidsbegrenset tilbud:

18 499 krinkl. mva.

21 999 krinkl. mva.

- +

Merke: Elride

 
Mer info

Reserver din Elride Prime Offroad for levering i mars og spar penger. Du trenger ikke betale noe depositum, sykkelen betales ved levering. 

For å reservere bruker du nettbutikken vår.

  1. Legg produktet i handlekurven
  2. Fyll inn dine kundedata
  3. Velg fraktmetode (sykkelen kan hentes i butikk eller sendes)
  4. Velg "Betal i butikk når varen leveres"
  5. Trykk den grønne "bekreft" knappen

Produktinfo

Kraftig krankmotor med hele 80 Nm moment, sittestilling som innbyr til kontroll og fremmer kjøreegenskapene. Elride Prime Offroad egner seg til terrenget eller hverdagen. Med Offroad får du en kraftig elsykkel som tar seg frem nærmest overalt.

Ikke bli fristet av rimeligere tilbud som ikke har samme kraften på krankmotoren. 50 Nm blir en annen verden en en sykkel som dette som har 80 Nm. Denne motoren er i toppsjiktet av ytelse - kom innom oss å prøv, så får du oppleve det selv.

PRIME kommer i 2 rammestørrelser.

Small/Medium: 160 til 180 cm
Medium/Large: 175 til 195 cm

Elride Prime Offroad er perfekt for å oppleve naturen eller å komme seg raskt rundt på en robust sykkel. Med krankmotoren velger du med kraftnivået hvor mye hjelp du vil ha. Faktisk så åpner dette muligheter til trening, her er det mulig å kjøre intervalltrening på en måte som ikke er mulig på en vanlig sykkel.

En pen fargeskjerm viser batteristatus, kraftnivå, hastighet, gjenværende rekkevidde, kaloriene du har brukt på turen, makshastighet, snitthastighet, turtid og mer - her får du finesser som ikke finnes hos andre leverandører! Du kan også åpne en luke under displayet, og lade hva som helst med USB uttak som kan levere 500 mA - kjekt når man må ha strøm.

Bremsene er større en på elsykler flest. Her får du 180 mm rotorer istedenfor 160 mm som kommer som standard på sykler flest. Hydrauliske bremser stopper sykkelen effektivt og sikrer enkel og holdbar drift. Bare husk å bytte bremseklosser med jevne mellomrom.

Ofte spares det inn noen kroner på felg, eiker og nav - når det er brukt mange kroner på resten av sykkelen. Det har ikke Elride gjort. Alexrims DP23 felg kommer "Tubeless ready" med doublewall-profil i 6061 aluminium. Navene kommer fra Shimano med "Centerlock" bremseskiveinnfestning.

Skriv en omtale

Elride Prime Offroad forhåndsregistrering levering-april-19

Reserver og få en lavere pris!

Tøff Hardtail, 80 Nm krankmotor, 470 Wh

Skriv en omtale

 
Kommentarer:(0)

Ingen kundeanmeldelser enda.

 
Info rundt reservasjoner

Reservasjoner av sykkel gir oss som butikk forutsigbarhet og vi kan derfor tilby en lavere pris.

Er leveringstiden bekreftet, så er produktet godt sikret for å komme frem til tiden som er skissert.

Er leveringstiden ubekreftet så er det åpent for forsinkelser. Når du reserverer vil du legges til en mailingliste slik at du blir oppdatert når statusen endrer seg fra ubekreftet til bekreftet.

Ved store endringer i valutakursen kan det åpnes for prisendring.

Vi forbeholder oss retten til å kansellere eller endre en reservasjon.

30 andre produkter i samme kategori:

Nylig viste produkter.

Meny