Ortlieb, Ultimate Six Classic [8.5L]

ORTLIEB Ultimate Six Classic er laget av slitesterkt og vanntett polyesterstoff og er en kompakt styreveske som spiller en nøkkelrolle i girstyringsplanen til alle sykkelentusiaster.

Les merShow less
kr 1,080.00
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

ORTLIEB Ultimate Six Classic er laget av slitesterkt og vanntett polyesterstoff og er en kompakt styreveske som spiller en nøkkelrolle i girstyringsplanen til alle sykkelentusiaster. Avhengig av modell, tilbyr Ultimate Six Classic en nyttelast på 5,7 eller 8,5 liter og god plass til verdisakene dine og ting du vil ha klar på turen. Det gjennomsiktige og regntette klaffrommet som følger med fem liters modellen, har 21 x 12 cm innvendig plass for praktisk oppbevaring av smarttelefoner, GPS-enheter og kart. Og du kan naturlig betjene berøringsskjermen din gjennom det gjennomsiktige dekselet.

Alle styreposene kommer med en avtakbar skulderstropp, en reflektor og en innerlomme med glidelås. Alle Ultimate Six-modeller er kompatible med alle ORTLIEB-monteringssett, samt Rixen & Kaul Klickfix-monteringssystemer. Et omfattende utvalg av tilbehør er også tilgjengelig for alle våre styreposer.

+ Reflektor laget av 3M Scotchlite-materiale med høy lysstyrke foran på vesken

+ Liten reflektor laget av svart reflekterende film på foten av monteringsenheten

+ Maksimal nyttelast: 5 kg

+ Har plass til vedlegg av et kartui og Safe-it i størrelse S til XL (alle modeller fra 2017)

+ Innvendig lomme med glidelås med karabinkrok for nøkkelringer

Les merShow less
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1,699.00
Back-Roller Classic er solide og pålitelige sykkelvesker med god plass som funker like godt til hverdag som på langtur. Med slitesterkt og vanntett (IP64) stoff, holdes veskenes innhold tørt i ruskevær.
kr 860.00
Denne kompakte styrevesken holder værdisakene dine trygge og tørre. Med en magnet som holder vesken lukket kan du enkelt åpne og lukke den.  Husk å kjøp Styrefeste!
kr 1,189.00
Skraper 3.0 ERA er den perfekte hjelmen for hele sesongen. Denne hjelmen er den perfekte løsningen - selv i den kalde årstiden. Winterkittet gir god beskyttelse mot vind og kulde. Den unike dobbeltskall-finish...
kr 1,399.00
Elsket av kvinner og menn, unge og gamle. Urban-I3.0 er en perfekt utstyrt urban sykkelhjelm med mange praktiske detaljer. De praktiske funksjonene og det gjennomtenkte konseptet gjør Urban-I3.0 til en av de mest...
Sist vist
kr 1,080.00
ORTLIEB Ultimate Six Classic er laget av slitesterkt og vanntett polyesterstoff og er en kompakt styreveske som spiller en nøkkelrolle i girstyringsplanen til alle sykkelentusiaster.

Meny