Ortlieb, Ultimate Six Classic [8.5L]

ORTLIEB Ultimate Six Classic er laget av slitesterkt og vanntett polyesterstoff og er en kompakt styreveske som spiller en nøkkelrolle i girstyringsplanen til alle sykkelentusiaster.

kr 1 080,00
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

ORTLIEB Ultimate Six Classic er laget av slitesterkt og vanntett polyesterstoff og er en kompakt styreveske som spiller en nøkkelrolle i girstyringsplanen til alle sykkelentusiaster. Avhengig av modell, tilbyr Ultimate Six Classic en nyttelast på 5,7 eller 8,5 liter og god plass til verdisakene dine og ting du vil ha klar på turen. Det gjennomsiktige og regntette klaffrommet som følger med fem liters modellen, har 21 x 12 cm innvendig plass for praktisk oppbevaring av smarttelefoner, GPS-enheter og kart. Og du kan naturlig betjene berøringsskjermen din gjennom det gjennomsiktige dekselet.

Alle styreposene kommer med en avtakbar skulderstropp, en reflektor og en innerlomme med glidelås. Alle Ultimate Six-modeller er kompatible med alle ORTLIEB-monteringssett, samt Rixen & Kaul Klickfix-monteringssystemer. Et omfattende utvalg av tilbehør er også tilgjengelig for alle våre styreposer.

+ Reflektor laget av 3M Scotchlite-materiale med høy lysstyrke foran på vesken

+ Liten reflektor laget av svart reflekterende film på foten av monteringsenheten

+ Maksimal nyttelast: 5 kg

+ Har plass til vedlegg av et kartui og Safe-it i størrelse S til XL (alle modeller fra 2017)

+ Innvendig lomme med glidelås med karabinkrok for nøkkelringer

Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 949,00
Tøff by-hjelm til den moderne pendler. Yadd-I setter med sitt enkle og "kantede" design en helt ny standard for sykelhjelm. Nyutviklet selvjusterende nakkespenne sørger for at Yadd-I alltid sitter perfekt på...
kr 1 440,00
Gode ​​nyheter for alle som er på utkikk etter en praktisk, vanntett pose for å transportere eiendelene sine: den velprøvde ORTLIEB “sykkelstammen” er nå tilgjengelig med borrelås! Lukkingen av Trunk-Bag RC fungerer...
Sist vist

Meny