Ortlieb, Handlebar-Pack [15L]

Den vanntette ORTLIEB styrespaken er en uunnværlig vare når du er på bikepacking-tur i det fri. Avhengig av hvilken modell, tilbyr styrespaken en nyttelast på enten 9 eller 15 liter for soveposen og puten.

+ Kroker for å feste en ORTLIEB tilbehørspakke

+ Også egnet for karbonstyr

+ Monteringsstropper med praktiske borrelås

+ Lett design

+ 3M Scotchlite-reflektorer med høy lysstyrke

Vinner Vinner av EUROBIKE Award 2016

kr 1 429,00
Siste varer på lager
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Den vanntette ORTLIEB styrespaken er en uunnværlig vare når du er på bikepacking-tur i det fri. Avhengig av hvilken modell, tilbyr styrepakken en nyttelast på enten 9 eller 15 liter for soveposen og puten. Det hjelper også til å sikre en balansert fordeling av utstyr og vekt over sykkelen din. Takket være rullelukkingene i begge ender, kan du alltid få rask tilgang til utstyret ditt. Kompresjonsbelter på utsiden gjør det mulig å lagre og feste ekstrautstyr. Dessuten kommer styrespaken med fire kroker for å feste en ORTLIEB tilbehørspakke for ekstra oppbevaringsplass. Bestående av avstandsstykker og to sterke borrelåsstropper, sikrer monteringssystemet sikkert feste til enhver styretype, inkludert karbonstyr. Pakken har avstivet interiør og hoderørfeste gir ekstra stabilitet - i alle terreng.

Den minste av de to modellene tilhører den kompakte klassen av bikepacker styreruller. Med en lengde på bare 40 cm er denne vanntette styresekken det riktige valget for bikepackere med off-road drop bars og både racing- og hybrid-styr. Den kompakte styrepakken er også ekstremt lett.

Takket være de ekstra løpesnorene gir 15-literspakken deg muligheten til å ta med deg ekstrautstyr på turen.

Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 949,00
Tøff by-hjelm til den moderne pendler. Yadd-I setter med sitt enkle og "kantede" design en helt ny standard for sykelhjelm. Nyutviklet selvjusterende nakkespenne sørger for at Yadd-I alltid sitter perfekt på...
Sist vist
kr 1 429,00
Den vanntette ORTLIEB styrespaken er en uunnværlig vare når du er på bikepacking-tur i det fri. Avhengig av hvilken modell, tilbyr styrespaken en nyttelast på enten 9 eller 15 liter for soveposen og puten. + Kroker...

Meny