Ortlieb, Back-Roller Design (Single Bag) 20L

ORTLIEBs pålitelige Back-Roller nå med et elegant utseende! Den romslige kofferten til bagasjehyllen er nå tilgjengelig i et subtilt svart utseende og i to forskjellige designmønstre: Symmetry og Infinite. Elegant og moderne design, med funksjonaliteten til ORTLIEB classic.

+ QL2.1 monteringssystem for alle sykkelstativ med rørdiameter opptil 16 mm

+ spesielle innlegg lar deg redusere størrelsen på stativkrokene til 12, 10 eller 8 mm

kr 1 000,00
Farge
  • Symmetry-black matt
  • infinite-black matt
  • Dots - Black - white
  • Dia de la reuda
  • Magnolia
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

ORTLIEBs pålitelige Back-Roller nå med et elegant og elegant utseende! Den romslige kofferten til bagasjehyllen er nå tilgjengelig i et subtilt svart utseende og i to forskjellige designmønstre: Symmetry og Infinite. Elegant og moderne design, med funksjonaliteten til ORTLIEB classic.

Takket være det praktiske bremsesystemet Quick-Lock2.1 med selvlukkende kroker, kan posene raskt og enkelt festes på nesten alle bagasjestativ. Uten verktøy, kan systemets 16 mm kroker justeres for å imøtekomme mindre rørdiametre (8, 10 og 12 mm) ved hjelp av de vedlagte innsatsene. Den nedre kroken er brukt for ekstra feste og har mykere støtteflater og skånsom mot bagasjestativet. Takket være den roterende låsekroken Quick-Lock2.1 kan systemet tilpasses praktisk talt alle bagasjestativ.

En fast innerlomme, som består av et hovedrom og en nettlomme med glidelås, sørger for orden og oversikt. Med skulderstroppen kan Back-Roller Design bæres komfortabelt som en skulderveske. Tips: Vil du ha mer orden og organisering i vesken din? Ta en titt på valgfritt tilbehør som pendlerinnsats eller pannierpakningskuber.

Back-roller Design bærekraftig laget i Tyskland.

Produktdetaljer

Spesifikke referanser

ean13
4013051052573
16 andre produkter i samme kategori:
kr 1 080,00
Denne 100% vanntette reiseposen har alle fordelene med en brukervennlig tørrpose: den fleksible og variable innpakningsvolumet tilpasser seg alle situasjoner og tar alt utstyret til reise og sport. Rullelukkingen med...
kr 1 000,00
Praktisk og robust frontveske med vanntett lokk. Et perfekt alternativ for deg om ønsker kurv, men samtidig vil ha det vanntett.  + komfortabelt, justerbart håndtak + flat adapterplate + reflektor laget av 3M...
Sist vist

Meny