Lazer hjelm Bullet MIPS

Nytt produk

Matt sort/hvit/rød

Flere detaljer

2 899 krinkl. mva.

Advarsel: Siste vare på lager!

- +

Merke: Lazer

 
Mer info

Bullet MIPS er en konkurranseoptimalisert aerodynamisk landeveishjelm som muliggjør overlegen fart og akselerasjon på de raskeste turene. Den gjennomtestede halvdråpeformen gir den ønskede aerodynamikken, mens Airslide-systemet gir mulighet for tilstrekkelig ventilasjon i lange, varme klatringer.

Etter omfattende testing i vindtunnel har Bullet MIPS blitt designet som en aero landeveishjelm for den seriøse landeveissyklisten. Når frontklaffen lukkes med Airslide-systemet forbedres aerodynamikken ytterligere, men gir samtidig mulighet for strålende lufting når dette er nødvendig. Den sjokkresistente konstruksjonen med MIPS absorberer og fordeler vinklede støt effektivt for overlegen beskyttelse, samtidig som den lave vekten gjør at du knapt merker hjelmen på hodet. Hjelmen justeres ved hjelp av Advanced Turnfit-systemet som sørger for en sikker og komfortabel passform. Hjelmen er kompatibel med LifeBEAM-teknologien for måling av puls, og med Inclination Sensor som monitorer hodeposisjonen din på sykkelen.

  • Bullet MIPS sin halve dråpeform har gjennomgått omfattende vindtunneltesting, for å minimere luftmotstanden og optimalisere fartspotensialet. Airslide-åpningen kan lukkes for ytterligere aerodynamisk boost.
  • Ventilasjon åpnes manuelt. Åpne Airslide-spalten for å øke luftventilasjonen i hjelmen for de lengste og hardeste klatringene.
  • MIPS innside. MIPS-teknologien reduserer rotasjonskreftene ved å omfordele energien bort fra hodet via et lavfriksjonslag, og optimaliserer dermed beskyttelsen mot vinklede støt - den vanligste årsaken til hjerneskade ved ulykker.
  • Det avanserte Turnfit-systemet omslutter hodet på en sikker og komfortabel måte, og justering gjøres enkelt med det integrerte strammehjulet på toppen av hjelmen for optimal passform.
  • Kompatibel med LifeBEAM-teknologi for måling av hjertfrekvens uten bryststropp, samt med Lazer sin Inclination Sensor for opprettholdelse av aerodynamisk hodeposisjon.

29 andre produkter i samme kategori:

Nylig viste produkter.