Lazer hjelm Bullet MIPS

Matt sort/gul

Tilbud
kr 1 899,00 kr 2 899,00
Størrelse
Siste varer på lager
Merke:
Relaterte produkter
Ingen
Beskrivelse

Bullet MIPS er en konkurranseoptimalisert aerodynamisk landeveishjelm som muliggjør overlegen fart og akselerasjon på de raskeste turene. Den gjennomtestede halvdråpeformen gir den ønskede aerodynamikken, mens Airslide-systemet gir mulighet for tilstrekkelig ventilasjon i lange, varme klatringer.

Etter omfattende testing i vindtunnel har Bullet MIPS blitt designet som en aero landeveishjelm for den seriøse landeveissyklisten. Når frontklaffen lukkes med Airslide-systemet forbedres aerodynamikken ytterligere, men gir samtidig mulighet for strålende lufting når dette er nødvendig. Den sjokkresistente konstruksjonen med MIPS absorberer og fordeler vinklede støt effektivt for overlegen beskyttelse, samtidig som den lave vekten gjør at du knapt merker hjelmen på hodet. Hjelmen justeres ved hjelp av Advanced Turnfit-systemet som sørger for en sikker og komfortabel passform. Hjelmen er kompatibel med LifeBEAM-teknologien for måling av puls, og med Inclination Sensor som monitorer hodeposisjonen din på sykkelen.

  • Bullet MIPS sin halve dråpeform har gjennomgått omfattende vindtunneltesting, for å minimere luftmotstanden og optimalisere fartspotensialet. Airslide-åpningen kan lukkes for ytterligere aerodynamisk boost.
  • Ventilasjon åpnes manuelt. Åpne Airslide-spalten for å øke luftventilasjonen i hjelmen for de lengste og hardeste klatringene.
  • MIPS innside. MIPS-teknologien reduserer rotasjonskreftene ved å omfordele energien bort fra hodet via et lavfriksjonslag, og optimaliserer dermed beskyttelsen mot vinklede støt - den vanligste årsaken til hjerneskade ved ulykker.
  • Det avanserte Turnfit-systemet omslutter hodet på en sikker og komfortabel måte, og justering gjøres enkelt med det integrerte strammehjulet på toppen av hjelmen for optimal passform.
  • Kompatibel med LifeBEAM-teknologi for måling av hjertfrekvens uten bryststropp, samt med Lazer sin Inclination Sensor for opprettholdelse av aerodynamisk hodeposisjon.
Produktdetaljer
16 andre produkter i samme kategori:
kr 949,00
Tøff by-hjelm til den moderne pendler. Yadd-I setter med sitt enkle og "kantede" design en helt ny standard for sykelhjelm. Nyutviklet selvjusterende nakkespenne sørger for at Yadd-I alltid sitter perfekt på...
kr 949,00
Tøff by-hjelm til den moderne pendler. Yadd-I setter med sitt enkle og "kantede" design en helt ny standard for sykelhjelm. Nyutviklet selvjusterende nakkespenne sørger for at Yadd-I alltid sitter perfekt på...
Sist vist

Meny