Elride 7000 DL

Nytt produk

80 Nm krankmotor, 470 Wh batteri

Mørk grå metallic

RESERVER NÅ, LEVERES SEPTEMBER 2019

Flere detaljer

19 999 krinkl. mva.

- +

Merke: Elride

 
Mer info

Reserver din Elride 7000 DL for levering i september og spar penger. Du må betale 2000 kr i forhåndsbetaling for å sikre din bestilling. Resterende sum betales ved levering.

For å reservere bruker du nettbutikken vår.

  1. Legg produktet i handlekurven
  2. Fyll inn dine kundedata
  3. Velg fraktmetode (sykkelen kan hentes i butikk eller sendes)
  4. Velg "Betal i butikk når varen leveres"
  5. Trykk den grønne "bekreft" knappen
  6. Vi sender ut faktura på forhåndsbetaling på epost.

Produktinfo

Ønsker du deg en komfortabel sykkel med rå ytelse, høy komfort og som er enkel i bruk - da er ELRIDE 7000 DL perfekt for deg. 7000 DL er hovedsakelig laget for bruk i hverdagen, men du vil bli overrasket over hvor godt den tar seg frem i terrenget.

En sykkel som inneholder de samme kvalitetene som vår Elride Prime Urban - anbefalt av tek.no - bare med en annen ramme. Trykk her for å lese mer om testen.

7000 DL leveres i Medium som dekker førere mellom 160 til 185 cm.

Modellen er en videreutvikling av en tidligere modell. Batteriet er flyttet fra bagasjebrettet til setestanga, demperen foran er valgt bort og istedenfor er det montert større dekk. Bremsene er oppgrader til hydrauliske skivebremser med store rotorer på 180 mm. Øvrig så er fit og finish tatt til neste nivå.

Det er nok ikke helt feil å karakterisere dette som en ulv i fåreskinn. I oppoverbakker vil denne dra fra flesteparten av andre elsykler. Krankmotoren har med sine 80 Nm massevis av kraft og er helt noe annet enn 50 Nm som lignende sykler ofte leveres med.

Bagasjebrett, lys foran og bak, støtte og skjermer er alle montert og tilpasset sykkelen. Skal du bruke sykkelen vinterstid så har vi gode nyheter til deg - her kan du montere skikkelige piggdekk som vanligvis er forbeholdt terrengsykler. Og det standard under de originale skjermene. Dette er virkelig en modell som er laget for bruk 365 dager, om det er aktuelt.

 
Produktdata
MotortypeKrankmotor (midtmotor)
BruksområdeHverdag
Rekkevidde50-100 km
ModellDypt innsteg
MotorprodusentBafang
Hjulstørrelse27.5"
BatteriplasseringPå setestang
Batteri470 Wh
Motorstørrelse250 W
Dreiemoment80 Nm

30 andre produkter i samme kategori:

Kunder som kjøpte dette produktet kjøpte også:

Nylig viste produkter.