Trykk for flere produkter.
Ingen produkter ble funnet.

Tilbud på Elride Cargo 2

Vi feirer 2 år med Elride Cargo med et knalltilbud! Nå kan du bestille din neste elektriske transportsykkel og spare opptil 5000 kr, men vær rask - prisen gjelder kun et begrenset antall. Vi i Elsykkelbutikken vil at flere skal få øya opp for elektriske transportsykler. Du kommer raskt frem, slipper bom, billett eller å bli svett. Vi fortsetter med våre lave priser på Elride Cargo.

Bestill Elride Cargo 2 eller Elride Cargo 3 nå og spar opptil 5000,- kr!

Gjør årets sommer fantastisk med en elektrisk transportsykkel!

elride-2053-1024x768.jpg

Når du setter deg på en transportsykkel er det første du legger merke til hvor mye plass du har. Her kan du ha med deg 2 (4) barn og noen handleposer. Motoren føler hvor hardt du trår, så med en gang du setter avgårde slår motoren inn og hjelper deg opp i fart.

Krankmotor må til

Det er ikke enkelt å lage en god transportsykkel for norske forhold. Det, sammen med pris, er nok noe av grunnen til at de ikke er mer utbredt. Skal du opp en bratt bakke, for eksempel til Byåsen, da er det en motor som fungerer: Krankmotor.

BAFANG sin største krankmotor i 250 W kategorien er montert på Elride Cargo 2. Denne yter 80 Nm. Sammen med lett giring kommer man opp hvilken som helst bakke. Elride Cargo 3 har en større motor på 350 W, siden lovverket for 3-hjulinger med flere enn 3 sitteplasser kan ha litt mer effekt.

Hvor lang rekkevidde vil du ha? Ditt valg!

Standard kommer Elride Cargo med 500 Wh batteri. Dette holder typisk til mellom 40-60 km vanlig bruk. Det er vanskelig å sette en fast rekkevidde, og tallene i forrige setning er basert på tilbakemeldinger fra våre kunder. 

Nå i 2019 har vi videreutviklet Elride Cargo og batteriet er flyttet fra bagasjebrette til innsiden av kassen på Elride Cargo 3, og på utsiden av kassen (mot føreren) på Elride Cargo 2. 

Ønsker du lengre rekkevidde så har vi 3 alternativer til deg. Større 700 Wh batteri, dobbelbatteri med 2x 500 Wh batteri eller dobbelbatteri med 2x 700 Wh batteri. Sistnevnte vil gi en typisk rekkevidde på 120-180 km, men 250 km+ går fint om man er forsiktig med motorbruken.

Med en transportsykkel frakter man tur eller fiskeutstyret helt frem

Mekaniske eller hydrauliske skivebremser

Originalt leveres Elride Cargo med mekaniske skivebremser. Disse holder fint til enkel bruk, men til hverdagsbruk med en del last så anbefaler vi hydrauliske skivebremser. Disse er kraftigere, justerer seg selv og siden slangene er oljefylte er det ingen mulighet for rust. Er du i tvil anbefaler vi hydrauliske skivebremser.

Vi sender over hele landet

Elride Cargo kan leveres ferdig montert eller i eske. Vanligvis benytter vi Schenker til å levere til bedriftsadresse. Dette er både rimelig og raskt. Til Oslo koster det ca 1000 kr i levering. Privatadresselevering koster 750 kr mer og kjøres ut på kveldstid. Frakten betales etter sykkelen er levert og kun medgått frakt faktureres.

Omtale i Transportsykkel.no

Elride Cargo var det første lastesykkelmerket med en ambisjon om å redusere prisen på en lastesykkel. Transportsykkel.no skrev om satsningen vår: "- På tide å gjøre lastesykler rimeligere", 23 Sept 2016. 

Vannfast kasse

En av utfordringene våre er bruken av treverk i konstruksjonen. Norsk klima er vått. Standardkassen tåler fint fukt, men en svakhet i utformingen gjør at det blir stående vann mellom sideveggene og bunnplata.

Derfor har vi 3 alternativer for kassestil: Standard, økt vannbestandighet og garantert vannbestandig. Velger du alternativ nr 2 så limer vi kassa slik at det ikke blir stående vann mellom bunnplate og sidevegger. Velger du alternativ nr 3 så limes kassa og blir så lakkert med en 2 komponent spesialmaling som er slitesterk og helt vanntett. Kassa males sort, men mot et pristillegg kan du selv velge farge.

Med transportsykkel kommer man nært målet, parkering er enkelt

Bestill nå og spar opptil 5000,- kr!

Elride Cargo er på lager og bestillinger blir montert og sendt ut raskt. 

Bestill din Elride Cargo 2 her.

Bestill din Elride Cargo 3 her.

Ta kontakt på 41 34 96 64 eller på epost: kontakt@elsykkelbutikken.no om du trenger hjelp eller har andre spørsmål

Praktisk og komfortabel

På Elride Cargo sitter man oppreist og komfortabelt. Seterøret skrår på en måte slik at rammen både passer små og store brukere. Elride Cargo er perfekt for deg som skal levere ungene i barnehagen - eller til deg som skal ha med deg en del ekstra hit og dit.

Øvrig

Det er flere små endringer på 2019 modellene av Elride Cargo i forhold til tidligere år. Bakhjulet er blitt større, økt fra 26" til 27.5". Rammen er endret noe på og en god del smådetaljer er endret på. Merket Elride er satt på sykler utviklet av oss i Elsykkelbutikken. Målsetningen vår er at du som kunde får mer sykkelglede, krone for krone, ved å velge et produkt fra Elride. Siden vi ikke har noen ledd mellom oss og produsent kan vi naturligvis tilby en bedre pris.

Meny